Kedves Játékosok!
 
2018.06.30-ától a bankkártyás fizetésekre vonatkozóan egy fontos biztonsági követelmény módosult, melynek keretein belüle a jövőben a bankkártyás fizetés csak HTTPS kapcsolaton és minimum TLS 1.2 titkosítás mellett kezdeményezhető.
 
Ennek megfelelően a mai naptól, kizárólag https-en keresztül érhető el a weboldal. Minden sima http-s érkező játékost átirányít a rendszer automatikusan, így ez az átállás senki számára nem okozhat fennakadást.
 
Ezzel együtt megszaporodott lassulási és kiesési problémák elkerülése érdekében a mai napon a játéknak helyet adó szerverről átköltözött a játék egy másik szerverre. Ez a költözés reményeim szerint még gördülékenyebb és még probléma mentesebb működést tesz lehetővé a jövőben. (Bármilyen rendellen viselkedés és probléma oka ez is lehet, így kérek mindenkit, hogy amint valami hibát, vagy hibának tűnő esetet tapasztal, ne habozzon jelenteni azt Nekem).
 
További jó és biztonságos játékot kívánok mindenkinek.
2018.06.04. 11:11
Kedves Játékosok!
 
Egy nagyon kedves ismerősőm kért meg rá, hogy próbáljak minél több emberhez eljuttatni ezt a kérdőívet / levelet, mert nagyon sokat segítene neki a tanulmányaiban. Ezúton szeretnék megkérni minden kedves játékost, hogy aki csak teheti, töltse ki ezt a kérdőívet. Előre is köszönöm!! További részletek és a levele, alább olvasható:

Utazási szokásaitokkal kapcsolatban szeretnék 12 kérdést feltenni, mellyel főiskolai tanulmányaimat segítenétek.

A kérdéssor mindössze 12 kérdésből áll és semmilyen személyes adatot nem kér, és tényleg-tényleg ígérem, hogy kitöltése 1 percnél tovább nem tart.Kérlek, segítsetek egy elesett, fiatal, csinosnak mondott nőnek.

Link: https://goo.gl/onZ8Fo
 
Köszönöm! :)
Egy csinosnak mondott nő
2018.06.02. 07:17
Kedves Játékosok!
 
Az éjszaka folyamán a cégnél, ahonnan a szervert bérelem a játékhoz egy hardver hiba miatt szerver újraindulások és hálózati kiesések. Ez a hiba reggelig eltartott, ami úgy látszik, hogy mostanra oldódott meg.
 
Ezen hiba a játék elérhetetlenségét, illetve a rendszer idő abnormális működését eredményezhette, ami a várakozási idők, utazások működésének zavarát idézhette elő.
 
A kellemetlenségekért elnézést kérlek. A játék mostanra realizálódott és a hiba megoldott. Ha bárkinek bármilyen problémája lenne még a játékkal, kérem jelezze azt felém, illetve ha tartós kára származott abból, hogy a szerver és a játék nem volt elérhető fél napig, az szintén jelezze.
2018.01.08. 12:27
Kedves Játékosok!
 
A 2018.01.04.-én lezárult jármű verseny nyertesei a következők:
 
1. helyezett: VexyTörpike - 325 győzelemmel
2. helyezett: koponya - 303 győzelemmel
3. helyezett: Sharkuszpók - 216 győzelemmel
 
Nyereményeik:
1. helyezett: 100 arany + 3 választható Prémium csomagos jármű
2. helyezett: 50 arany + 2 választható Prémium csomagos jármű
3. helyezett: 20 arany + 1 választható Prémium csomagos jármű
 
Kérem, hogy a nyertes játékosok, egy héten belül jelentkezzenek Prémium csomagos járműveikért.
 
A résztvevőknek és a helyezetteknek gratulálunk!
 
Kizárásra nem volt szükség, mert szerencsére minden játékos igyekezett eleget tenni a kérésnek, hogy ne csak 1, vagy több játékossal játszon folyton. A szórási értékek mindenkinél a tűréshatáron belül voltak.
 
eMaffia
2018.01.04. 15:29
Boldog Újévek Kívánok minden kedves játékosunknak.
 
Ui.: A jármű versenyt lezártuk, eredmény hirdetés elemzés után, várhatóan holnap.
2018.01.01. 15:43
Kedves Játékosaink!
 
Mindet ahogy azt sokan tapasztaltátok, a játékkal és a játék működésével kapcsolatban problémák vannak. A szervernek helyet adó szolgáltatóval már felvettem a kapcsolatot és közösen dolgozunk a hiba elhárításán.
 
Jelenleg lassulást, illetve szerver idő beli problémákat tapasztalhat mindenki, ami pedig a számlálók és egyéb mutatók téves működését, vagy zavarát eredményezhetik.
 
Mindenkitől megértést és türelmet szeretnék kérni. A hiba mielőbb elhárításán dolgozok folyamatosan.
 
UPDATE: 21:53-kor sikerült a szervert rendbe tenni, így most már mindennek helyesen kell működnie. A kiesés idejét a szerver behozta, tehát minden idő úgy állt be, mintha a kiesés nem is lett volna, mint rendesen telt volna mindvégig az idő.
2017.06.06. 18:07
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok minden kedves játékosunknak. A hölgyeknek pedig sok locsolót.
2017.04.17. 07:42
Békés Boldog Karácsonyt Kívánok minden kedves játékosunknak 2016-ban is.
2016.12.24. 15:27

Idén is megkerestek minket a JátékosLét Kutatóközponttól, hogy tegyük közzé levelüket, melyben mindenkit a felmérés kitöltésére kérnek. Reméljük, hogy minél többen résztvesztek a felmérésben.

 

Kedves Játékosok!

A JátékosLét Kutatóközpont - a GameStar magazinnal közösen: http://www.gamestar.hu/extralife/jatekoslet-kutatas-2016-221898.html - december 18-án elindította a 2016. évi. országos online játékos felmérését (6. JátékosLét Kutatást).

A kérdőívet kitöltők között 100.000 forint értékű VÁSÁRLÁSI utalványt sorsolunk ki, amelyet a szerencsés nyertes az 576 Kbyte boltokban vásárolhat le. A tavalyi, 2015. évi felmérés nyerteséről itt olvashatsz: http://jatekoslet.hu/news.php?extend.61

Kapcsolódó jó hír, hogy a 2015. évi JátékosLét kérdőív eredményeit feldolgoztuk, amelyet közzétettünk a JátékosLét portálon (http://www.jatekoslet.hu/page.php?23.4), ill további kapcsolódó érdekességeket a JátékosLét Facebook oldalain (www.facebook.com/jatekkutatas, www.facebook.com/jatekoslet) olvashatsz.

Nagyon köszönjük az eddigi részvételeteket (az 5 év során több mint 30.000 játékos kapcsolódott be a JátékosLét Kutatásba!), amely nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a hazai gamer társadalom és a digitális/online játékok pozitív megítélése sokat javuljon!

Ha az idei, 2016. évi kérdőív kitöltésében (is) részt kívánsz venni, kattints az alábbi linkre.

http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/783987267

 

Köszönettel:

Fromann Richárd

JátékosLét Kutatóközpont alapító vezetője

richard.fromann@gmail.com

www.jatekoslet.hu

www.netcogame.com

2016.12.23. 14:29
A múlt hónapban közzétett szavazás eredményeképpen arra jutottunk, hogy teszünk egy próbád az eMaffia rádióval. Ebben egy játékosunk lesz a segítségünkre, aki vállalta a műsorvezetői szerepet és aki az egészet irányítani és koordinálni fogja.
 
Első néhány adás időpontja, ahol élőben hallgathatjátok a rádiót és a műsorvezetőt:
November 14. (hétfő) 20-22 Első adás
November 17. (csütörtök) 18-20 Retró Party (90' évek zenéivel)
November 18. (péntek) 18-20 Kívánságműsor (FaceBook-on (és e-mailben) lehet kérni, hétfőn az első adás alkalmával teszem ki és ott akkor minden más kiderül)
 
Az alábbi linkeket használva tudjátok a rádiót hallgatni. Közzétesszük az összes alternatív linket, hogy mindenki el tudja dönteni, hogy mivel szeretnék hallgatni:
Winamp, iTunes:   http://streaming.virtualpro.hu/tunein/eradio.pls
Windows Media Player: http://streaming.virtualpro.hu/tunein/eradio.asx
Real Player:   http://streaming.virtualpro.hu/tunein/eradio.ram
QuickTime:   http://streaming.virtualpro.hu/tunein/eradio.qtl
 
Amikor nincs élő adás, akkor is egy automatikus DJ gondoskodni fog arról, hogy folyamatosan szóljon zene a rádióban.
 
A legtöbb infót a rádióval kapcsolatban a facebook oldalunkon fogjátok megkapni és ott lehet majd hozzászólni az élő műsorhoz és ott lesz zenét is kérni.
 
Amennyiben sikeres lesz a próbálkozás úgy számítani lehet interjúkra, többek között jómagam (eMaffia) is meg fogok szólalni és kérdezni is lehet tőlem....stb. Nagyon sok érdekes és hasznos műsorra lehet majd számítani. Remélem a szavazat nem adott téves infót és tényleg lesz rá igény.
2016.11.12. 13:12
Oldalak: / 17