Kedves Játékosok!
 
A 2018.11.14.-én lezárult kutyaviadal verseny nyertesei a következők:
 
1. helyezett: Big Papa - 2.116 győzelemmel
2. helyezett: Rob88 - 1.900 győzelemmel
3. helyezett: MeyerLansky - 1.214 győzelemmel
 
Nyereményeik:
1. helyezett: 500 nyert kutyaviadal (egy szabadon választott kutyának); 100 arany; egyedi járműcsomag a prémium menüpontból
2. helyezett: 300 nyert kutyaviadal (egy szabadon választott kutyának); 50 arany; egyedi járműcsomag a prémium menüpontból
3. helyezett: 150 nyert kutyaviadal (egy szabadon választott kutyának); 20 arany
 
Kérem, hogy a nyertes játékosok, egy héten belül jelentkezzenek egy kutya névvel a győzelmek elszámolásához, illetve egy prémium csomagos jármű névvel a jóváíráshoz.
 
A résztvevőknek és a helyezetteknek gratulálunk!
 
Kizárásra nem volt szükség, mert szerencsére minden helyezést elérő játékos igyekezett eleget tenni a kérésnek, hogy ne csak 1, vagy több játékossal játszon folyton. A szórási értékek mindenkinél a tűréshatáron belül voltak.
 
eMaffia
2018.11.15. 13:13
Egy sajnálatos hírt kell közölnöm Veletek... Hosszas gondolkodás és mérlegelés után, úgy döntöttünk, hogy a mai nappal megszüntetjük a 1LE és 999mp paraméterekkel bíró egyedi járművek rendelésének lehetőségét.
 
Mától kezdve, kizárólag gyári paraméterekkel, vagy annál jobb teljesítménnyel lehet csak járművet lekérni. A lekéréssel ára ezzel alap járművek 50 arany helyett 65-70 aranyba fognak kerülni, míg a jobb járművek ára akár 100-150 arany is lehet.
A gyári adatok valódiságát a józan ész, vagy egy kis utána járás fogja igazolni, mely a rendeléskor kerül megbeszélésre.
 
A döntésünk végleges és nincs kivétel egyetlen jármű gyűjtő játékossal szemben sem.
2018.10.31. 12:22
Kedves Játékosok!
 
2018.06.30-ától a bankkártyás fizetésekre vonatkozóan egy fontos biztonsági követelmény módosult, melynek keretein belüle a jövőben a bankkártyás fizetés csak HTTPS kapcsolaton és minimum TLS 1.2 titkosítás mellett kezdeményezhető.
 
Ennek megfelelően a mai naptól, kizárólag https-en keresztül érhető el a weboldal. Minden sima http-s érkező játékost átirányít a rendszer automatikusan, így ez az átállás senki számára nem okozhat fennakadást.
 
Ezzel együtt megszaporodott lassulási és kiesési problémák elkerülése érdekében a mai napon a játéknak helyet adó szerverről átköltözött a játék egy másik szerverre. Ez a költözés reményeim szerint még gördülékenyebb és még probléma mentesebb működést tesz lehetővé a jövőben. (Bármilyen rendellen viselkedés és probléma oka ez is lehet, így kérek mindenkit, hogy amint valami hibát, vagy hibának tűnő esetet tapasztal, ne habozzon jelenteni azt Nekem).
 
További jó és biztonságos játékot kívánok mindenkinek.
2018.06.04. 11:11
Kedves Játékosok!
 
Egy nagyon kedves ismerősőm kért meg rá, hogy próbáljak minél több emberhez eljuttatni ezt a kérdőívet / levelet, mert nagyon sokat segítene neki a tanulmányaiban. Ezúton szeretnék megkérni minden kedves játékost, hogy aki csak teheti, töltse ki ezt a kérdőívet. Előre is köszönöm!! További részletek és a levele, alább olvasható:

Utazási szokásaitokkal kapcsolatban szeretnék 12 kérdést feltenni, mellyel főiskolai tanulmányaimat segítenétek.

A kérdéssor mindössze 12 kérdésből áll és semmilyen személyes adatot nem kér, és tényleg-tényleg ígérem, hogy kitöltése 1 percnél tovább nem tart.Kérlek, segítsetek egy elesett, fiatal, csinosnak mondott nőnek.

Link: https://goo.gl/onZ8Fo
 
Köszönöm! :)
Egy csinosnak mondott nő
2018.06.02. 07:17
Kedves Játékosok!
 
Az éjszaka folyamán a cégnél, ahonnan a szervert bérelem a játékhoz egy hardver hiba miatt szerver újraindulások és hálózati kiesések. Ez a hiba reggelig eltartott, ami úgy látszik, hogy mostanra oldódott meg.
 
Ezen hiba a játék elérhetetlenségét, illetve a rendszer idő abnormális működését eredményezhette, ami a várakozási idők, utazások működésének zavarát idézhette elő.
 
A kellemetlenségekért elnézést kérlek. A játék mostanra realizálódott és a hiba megoldott. Ha bárkinek bármilyen problémája lenne még a játékkal, kérem jelezze azt felém, illetve ha tartós kára származott abból, hogy a szerver és a játék nem volt elérhető fél napig, az szintén jelezze.
2018.01.08. 12:27
Kedves Játékosok!
 
A 2018.01.04.-én lezárult jármű verseny nyertesei a következők:
 
1. helyezett: VexyTörpike - 325 győzelemmel
2. helyezett: koponya - 303 győzelemmel
3. helyezett: Sharkuszpók - 216 győzelemmel
 
Nyereményeik:
1. helyezett: 100 arany + 3 választható Prémium csomagos jármű
2. helyezett: 50 arany + 2 választható Prémium csomagos jármű
3. helyezett: 20 arany + 1 választható Prémium csomagos jármű
 
Kérem, hogy a nyertes játékosok, egy héten belül jelentkezzenek Prémium csomagos járműveikért.
 
A résztvevőknek és a helyezetteknek gratulálunk!
 
Kizárásra nem volt szükség, mert szerencsére minden játékos igyekezett eleget tenni a kérésnek, hogy ne csak 1, vagy több játékossal játszon folyton. A szórási értékek mindenkinél a tűréshatáron belül voltak.
 
eMaffia
2018.01.04. 15:29
Boldog Újévek Kívánok minden kedves játékosunknak.
 
Ui.: A jármű versenyt lezártuk, eredmény hirdetés elemzés után, várhatóan holnap.
2018.01.01. 15:43
Kedves Játékosaink!
 
Mindet ahogy azt sokan tapasztaltátok, a játékkal és a játék működésével kapcsolatban problémák vannak. A szervernek helyet adó szolgáltatóval már felvettem a kapcsolatot és közösen dolgozunk a hiba elhárításán.
 
Jelenleg lassulást, illetve szerver idő beli problémákat tapasztalhat mindenki, ami pedig a számlálók és egyéb mutatók téves működését, vagy zavarát eredményezhetik.
 
Mindenkitől megértést és türelmet szeretnék kérni. A hiba mielőbb elhárításán dolgozok folyamatosan.
 
UPDATE: 21:53-kor sikerült a szervert rendbe tenni, így most már mindennek helyesen kell működnie. A kiesés idejét a szerver behozta, tehát minden idő úgy állt be, mintha a kiesés nem is lett volna, mint rendesen telt volna mindvégig az idő.
2017.06.06. 18:07
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok minden kedves játékosunknak. A hölgyeknek pedig sok locsolót.
2017.04.17. 07:42
Békés Boldog Karácsonyt Kívánok minden kedves játékosunknak 2016-ban is.
2016.12.24. 15:27
Oldalak: / 17