Kedves Régi és Új Játékosok!
 
Egy nagyon régi ígéretemnek tettem eleget a mai napon. Ahogy azt a címből is látjátok, a PÓKER elindult. Többetek látta már a játékot, amikor még ténylegesen teszt fázisban volt, de most mindenki megtekintheti.
 
Az indulás abszolút teszt jelleggel indul, így előfordulhatnak benne hibák és problémák. Kérlek a rendszerre mindenki így tekintsen. Rajta leszek ezek javításán és a mielőbbi megoldásán. Éppen ezért a javításokhoz türelmet szeretnék kérni és azt, hogyha találtok valami rendellenesnek ítélt működést, akkor azt mielőbb jelezzétek. De reméljük, hogy ebből kevés lesz.
 
Jó pókerezést mindenkinek és jó játékot hozzá.
2021.11.02. 15:50
Itt az EB ideje, ami a sport kedvelőinek egy örömteli esemény. Hogy a játékba is egy kicsit izgalmasabb legyen a dolog, megemeltük a fogadás maximális tétjét $15.000 helyett most maximum $150.000 lehet fogadni. Tovább az oddszokat a megszokottól eltérően nem 1,2 és 2,5 közé szorítjuk be, hanem 1,1 és 8 közé.
 
Jó fogadást mindenkinek. Reméljük, hogy így még izgalmasabbá tudjuk tenni az EB-t itt a játékban is.
2021.06.11. 14:30
Kedves Játékosok!

Nem tudom ki mit hallott az elmúlt időszakok alakulásáról, ezért pár mondatban összeszedem Nektek, illetve leírom, hogy hogyan hat ez ránk.

A pontos miért ugyan én sem tudom, akit érdekel utána tud olvasni, de az teljesen biztos, hogy Magyarországon a jelenlegi emeltdíjas SMS fizetés mint lehetőség megszűnik. Körvonalazódik helyette egy másik módszer, de annak részletei még nem nyilvánosak és keveset tudni róla.
A megszüntetés nem ment simán. Nagyon sok korábban működő szolgáltatás, többek között a játék mögött álló sms szolgáltatót is megbüntettek, aminek eredményeképpen fizetésképtelenné vált.

Ez vezetett a döntésemhez, miszerint hónapok óta nincs elszámolás az sms vásárlások és a szolgatót között. Eleinte azt gondoltam, hogy átmeneti, de mostanra rájöttem, hogy nem az. Éppen ezért a teljes SMS fizetési rendszert kénytelen voltam felfüggeszteni a játékon belül. A fizető oldalon erre egy üzenet értesít mindenkit, aki az SMS-t választja. Azok, akiknek pedig el volt ment a szám és úgy küldi ki az SMS-t, hogy ezt nem olvassák, a válasz üzenet hiányában a pénz levonása nem fog megtörténni, ennek megfelelően az arany jóváírás sem.

Meglátjuk, hogy mi fog kisülni az új rendszerből és azt is, hogy ezzel mi élni szeretnénk-e. Amint fejlemény lesz ezügyben, úgy jelentkezni fogok a részletekkel.
2021.04.25. 22:03
Kedves Játékosok!
 
Sajnos a koronavírus meghozta a játékba is negatív hatását. A sportfogadások, ahogy azt mát többen is láttátok, sajnos leállt és azóta se tudtuk újra indítani.
 
No nem azért, mert nincsenek sort események, hanem a csapat, aki ezzel foglalkozott, átszervezte az életét, amibe ez már nem fér bele.
 
Éppen ezért új moderátort keresünk csapatunkba. Első körben a sportfogadások kiírása lenne a feladata, majd később bővülne a feladat köre.
 
A jelentkezést email címünkre várjuk, néhány soros bemutatkozással, játékos névvel, mióta játszól a játékkal és egy rövid leírással, hogy miért Te lennél az ideális jelölt.
 
FONTOS!! A nem email-ben érkező jelentkezéseket figyelmen kívül hagyom. A semmit mondó leírások, vagy a jelentkeznék típusú leveleket, szintén. Rövid és egyszerű a kérés, aki ennek nem tud eleget tenni, az nem való a csapatunkba. Továbbá nem lesz időm minden levélre visszaírni, hogy köszi, majd elbíráljuk. Higyjétek el, hogy minden jelentkezést alaposan át fogok olvasni, egyet se hagyok majd ki. Ha valakihez lesz további kérdésem, akkor azt válasz levélben fogom elküldeni.
2020.08.20. 14:24
Nem lehet azt mondtam, hogy nem próbáltam meg, mert adtam esélyt az új küzdelem rendszernek, de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
 
A sok megkeresést és panaszt meghallgatva, a mai napon visszaállítottam a küzdelem működését a régi szint alapú rendszerrel.
 
A korábbi átálláshoz hasonlóan, most is mindenkinek levettem a fegyverét és a védelmét, amit újra fel kell venni mindenkinek, hogy az új szabályok szerint tudja mindenki használni a saját szintjének megfelelő védelmet és fegyverzetet.
 
Megkérnék mindenkit, hogy az átállás adta nehézségek miatt legyen türelemmel. Lehetnek problémák és hibák. A bejelentések alapján igyekszek minden problémára mielőbb megoldást találni, hogy a küzdelem a régi megszokott módon zavartalanul működhessen.
2020.07.16. 13:41

Egy elég régóta várt funkcióval bővült az MBay rendszere. Minden meghirdetett cucc, töltény, arany, maximum 2 hétig lehet a listában. Ha addig nem talál gazdára, akkor a rendszer visszaadja azt a tulajdonosának.
Fontos megjegyezni, hogy a családokra ez nem vonatkozik, mert a család ára eleve egy olyan összeg, amit jobban megfontol az ember, vagy gyűjteni kell rá, így a 2 hét nem biztos, hogy elegendő. Továbbá, mert a családok listája könnyen áttekinthető, annak kis számából adódóan.

Ezen intézkedéssel együtt a töltények és az aranyak listájából kidobtam (vagyis visszaadtam a tulajának) az irreálisan magas árú hirdetéseket, függetlenül annak korától.

2020.05.22. 15:27
Nem fogok a hírekbe bele menni, akit érdekel utána olvas. Viszont muszáj egy mondatba megemlítenem a dolgot.
 
Online játék lévén az eMaffia működését a vírus nem fogja befolyásolni, tehát minden menni fog tovább a régi megszokott módján. Változásra nem kell számítani.
 
Ugyan akkor a sportfogadásokat érinti a vírus terjedése. A sporteseményeket folyamatosan mondják le a csapatok és a szövetségek, sokat még zárt kapuk mögött sem lehet lejátszani és mivel az eMaffia sporteseményei mindig a valós események és azok eredményeire támaszkodott, így a Sportfogadás menüpont beláthatatlan ideig akadozva fog működni.
2020.03.16. 19:20
Véget értek az ünnepek, így ahogy ígértem is... visszatérek a fórumhoz. Át fogok olvasni minden hozzászólást és amire lesz mit, azokra válaszolok is.
 
Viszont lenne egy költői kérdésem: minden fejlesztés elé helyezte mindenki a póker bevezetését. Időt, pénzt, energiát nem sajnálva, bevezettem egy teszt rendszert, amivel kapcsolatba semmi más kérésem nem volt, mint hogy kicsit teszteljétek és írjatok róla véleményt, észrevételeket, mennyire játszható. Ehhez képest nulla, azaz nulla darab ilyen megkeresésem volt.
Máskor egy héten 2 levelet kaptam azzal, hogy mikor kerül a póker bevezetésre, amikor pedig a segítségeteket kérem, akkor nem foglalkoztok velem. Nem értem.
 
Továbbra is várném neki infót a játszhatóságáról, vagy arról, hogy van-e értelme ennek egyáltalán a eMaffia világában.
2020.01.06. 20:00
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok, Minden Kedves Játékosnak és Családjának.
2019.12.24. 09:22
Tudom sokan nem hittétek, hogy komolyan gondolom a póker kérdését, de a szándék tényleg bennem volt. Elkezdtem fejleszteni én, majd mikor rájöttem, hogy nem lesz időm befejezni, gyűjtést szerveztem és kiadtam egy fejlesztő csapatnak. Sajnos a fejlesztés egy előre haladott állapotában szerződést bontott velem a cég, miszerint nem képes befejezni, pedig már láttam működés közben és Nekem nagyon tetszett.
 
Így hát nem volt mit tenni, alternatív megoldásokat kellett keresni, amikor rátaláltam a Poker Maven-re. Egy megvásárolható rendszer, ami gyakorlatilag készen ad mindent, de koránt sem olyan egyszerű módon, mint azt gondoltam.
Egy ideje már dolgozok a bevezetésén és a játékba való beépítésén. Meglehetősen jól állok vele és úgy néz ki, hogy mindent meg fogok tudni oldani, amit szerettem volna, így hát nincs más hátra, mint a tesztelés.
 
Mindenki, aki szeretne részt venni a tesztelésben, az az alábbi linkre kattintva, be tud lépni és el tudja indítani a játékot. Regisztrációt követően (ez majd az integráció után nem lesz), kaptok 1 millió chip-et és azzal be lehet ülni az asztalokhoz. Két kis alap asztal készült, integrálás után lesz több, több féle vak értékkel és beülő értékkel. De a teszt nem erről szól.
 
Próbáljuk ki, hogy az új verzió megfelelően jól működik és nem tartalmaz-e semmiféle hibát. Ha jól vizsgázik, akkor hamarosan beépítem a játékba, hogy a játékba gyűjtött pénzzel lehessen játszani, továbbá tervbe van az is, hogy arannyal lehet játszani, de erre azért még várni kell, mert ahhoz biztosnak kell lennem a működésben.
 
 
Szeretnék megkérni mindenkit, aki részt szeretne venni a tesztelésben, hogy bármilyen hibát, vagy problémát tapasztal, kérem jelezze email-ben, vagy levélben. A fórumon, egyelőre a póker problémáival nem fogok foglalkozni.
 
FIGYELEM! A link változni fog, ez csak a tesztelés ideje alatt érhető el.
 
FIGYELEM! A tesztelés ideje alatt gyűjtött pénz, nem váltható be a játékba pénzre. Jelenleg a játék és a teszt felület között semmiféle kapcsolat nincs, így olyan is regisztrálhat, aki nem része az eMaffia világának.
2019.12.23. 09:52
Oldalak: / 20