Kedves Játékosok!
 
Sajnos a koronavírus meghozta a játékba is negatív hatását. A sportfogadások, ahogy azt mát többen is láttátok, sajnos leállt és azóta se tudtuk újra indítani.
 
No nem azért, mert nincsenek sort események, hanem a csapat, aki ezzel foglalkozott, átszervezte az életét, amibe ez már nem fér bele.
 
Éppen ezért új moderátort keresünk csapatunkba. Első körben a sportfogadások kiírása lenne a feladata, majd később bővülne a feladat köre.
 
A jelentkezést email címünkre várjuk, néhány soros bemutatkozással, játékos névvel, mióta játszól a játékkal és egy rövid leírással, hogy miért Te lennél az ideális jelölt.
 
FONTOS!! A nem email-ben érkező jelentkezéseket figyelmen kívül hagyom. A semmit mondó leírások, vagy a jelentkeznék típusú leveleket, szintén. Rövid és egyszerű a kérés, aki ennek nem tud eleget tenni, az nem való a csapatunkba. Továbbá nem lesz időm minden levélre visszaírni, hogy köszi, majd elbíráljuk. Higyjétek el, hogy minden jelentkezést alaposan át fogok olvasni, egyet se hagyok majd ki. Ha valakihez lesz további kérdésem, akkor azt válasz levélben fogom elküldeni.
2020.08.20. 14:24
Nem lehet azt mondtam, hogy nem próbáltam meg, mert adtam esélyt az új küzdelem rendszernek, de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
 
A sok megkeresést és panaszt meghallgatva, a mai napon visszaállítottam a küzdelem működését a régi szint alapú rendszerrel.
 
A korábbi átálláshoz hasonlóan, most is mindenkinek levettem a fegyverét és a védelmét, amit újra fel kell venni mindenkinek, hogy az új szabályok szerint tudja mindenki használni a saját szintjének megfelelő védelmet és fegyverzetet.
 
Megkérnék mindenkit, hogy az átállás adta nehézségek miatt legyen türelemmel. Lehetnek problémák és hibák. A bejelentések alapján igyekszek minden problémára mielőbb megoldást találni, hogy a küzdelem a régi megszokott módon zavartalanul működhessen.
2020.07.16. 13:41

Egy elég régóta várt funkcióval bővült az MBay rendszere. Minden meghirdetett cucc, töltény, arany, maximum 2 hétig lehet a listában. Ha addig nem talál gazdára, akkor a rendszer visszaadja azt a tulajdonosának.
Fontos megjegyezni, hogy a családokra ez nem vonatkozik, mert a család ára eleve egy olyan összeg, amit jobban megfontol az ember, vagy gyűjteni kell rá, így a 2 hét nem biztos, hogy elegendő. Továbbá, mert a családok listája könnyen áttekinthető, annak kis számából adódóan.

Ezen intézkedéssel együtt a töltények és az aranyak listájából kidobtam (vagyis visszaadtam a tulajának) az irreálisan magas árú hirdetéseket, függetlenül annak korától.

2020.05.22. 15:27
Nem fogok a hírekbe bele menni, akit érdekel utána olvas. Viszont muszáj egy mondatba megemlítenem a dolgot.
 
Online játék lévén az eMaffia működését a vírus nem fogja befolyásolni, tehát minden menni fog tovább a régi megszokott módján. Változásra nem kell számítani.
 
Ugyan akkor a sportfogadásokat érinti a vírus terjedése. A sporteseményeket folyamatosan mondják le a csapatok és a szövetségek, sokat még zárt kapuk mögött sem lehet lejátszani és mivel az eMaffia sporteseményei mindig a valós események és azok eredményeire támaszkodott, így a Sportfogadás menüpont beláthatatlan ideig akadozva fog működni.
2020.03.16. 19:20
Véget értek az ünnepek, így ahogy ígértem is... visszatérek a fórumhoz. Át fogok olvasni minden hozzászólást és amire lesz mit, azokra válaszolok is.
 
Viszont lenne egy költői kérdésem: minden fejlesztés elé helyezte mindenki a póker bevezetését. Időt, pénzt, energiát nem sajnálva, bevezettem egy teszt rendszert, amivel kapcsolatba semmi más kérésem nem volt, mint hogy kicsit teszteljétek és írjatok róla véleményt, észrevételeket, mennyire játszható. Ehhez képest nulla, azaz nulla darab ilyen megkeresésem volt.
Máskor egy héten 2 levelet kaptam azzal, hogy mikor kerül a póker bevezetésre, amikor pedig a segítségeteket kérem, akkor nem foglalkoztok velem. Nem értem.
 
Továbbra is várném neki infót a játszhatóságáról, vagy arról, hogy van-e értelme ennek egyáltalán a eMaffia világában.
2020.01.06. 20:00
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok, Minden Kedves Játékosnak és Családjának.
2019.12.24. 09:22
Tudom sokan nem hittétek, hogy komolyan gondolom a póker kérdését, de a szándék tényleg bennem volt. Elkezdtem fejleszteni én, majd mikor rájöttem, hogy nem lesz időm befejezni, gyűjtést szerveztem és kiadtam egy fejlesztő csapatnak. Sajnos a fejlesztés egy előre haladott állapotában szerződést bontott velem a cég, miszerint nem képes befejezni, pedig már láttam működés közben és Nekem nagyon tetszett.
 
Így hát nem volt mit tenni, alternatív megoldásokat kellett keresni, amikor rátaláltam a Poker Maven-re. Egy megvásárolható rendszer, ami gyakorlatilag készen ad mindent, de koránt sem olyan egyszerű módon, mint azt gondoltam.
Egy ideje már dolgozok a bevezetésén és a játékba való beépítésén. Meglehetősen jól állok vele és úgy néz ki, hogy mindent meg fogok tudni oldani, amit szerettem volna, így hát nincs más hátra, mint a tesztelés.
 
Mindenki, aki szeretne részt venni a tesztelésben, az az alábbi linkre kattintva, be tud lépni és el tudja indítani a játékot. Regisztrációt követően (ez majd az integráció után nem lesz), kaptok 1 millió chip-et és azzal be lehet ülni az asztalokhoz. Két kis alap asztal készült, integrálás után lesz több, több féle vak értékkel és beülő értékkel. De a teszt nem erről szól.
 
Próbáljuk ki, hogy az új verzió megfelelően jól működik és nem tartalmaz-e semmiféle hibát. Ha jól vizsgázik, akkor hamarosan beépítem a játékba, hogy a játékba gyűjtött pénzzel lehessen játszani, továbbá tervbe van az is, hogy arannyal lehet játszani, de erre azért még várni kell, mert ahhoz biztosnak kell lennem a működésben.
 
 
Szeretnék megkérni mindenkit, aki részt szeretne venni a tesztelésben, hogy bármilyen hibát, vagy problémát tapasztal, kérem jelezze email-ben, vagy levélben. A fórumon, egyelőre a póker problémáival nem fogok foglalkozni.
 
FIGYELEM! A link változni fog, ez csak a tesztelés ideje alatt érhető el.
 
FIGYELEM! A tesztelés ideje alatt gyűjtött pénz, nem váltható be a játékba pénzre. Jelenleg a játék és a teszt felület között semmiféle kapcsolat nincs, így olyan is regisztrálhat, aki nem része az eMaffia világának.
2019.12.23. 09:52
Egy tegnap vétett hiba miatt, sajnos fel lehetett venni bármilyen védelmet. Ezt sokan ki is használták, így a hiba javítása után nem tudtam mit tenni, megint le kellett dobnom minden viselt védelmet mindenkiről. Ez azt jelenti, hogy a védelmet megint fel kell venni mindenkinek újra.
 
Azoknak a játékosoknak, akik probléma nélkül kihasználták a problémát, pedig szeretném felhívni a figyelmét a szabályzat azon pontjára, hogy hiba estén jelzem azt a fejlesztőknek, ellenkező esetben, akár tiltással is büntethető a játékos.
2019.12.05. 15:53
A napokban bevezetett küzdelem szabály változása hozott némi egyensúly kilengését a játék egy másik felén. A fegyverek és a védelmek használata szinthez volt kötve, ami így nem volt egyensúlyban a támadható játékosok által használt eszközökkel, ha a szint eltérés nagy volt.
 
Ezért került bevezetésre, egy játékos ajánlása alapján, hogy a fegyverek és a védelmek is a skill pontok számától függően legyenek használhatók, ami így helyre állítja újra az egyensúlyt.
 
Ugyan akkor ez magával hoz egy nagyon kellemetlen dolgot, de hát fejlesztés nincs kellemetlenségek nélkül. Kénytelen voltan mindenki fegyverét és védelmét letenni, mert az esetek 95%-ban az éppen viselt eszköz nem illeszkedett a skill mennyiségéhez.
Kérek mindenkit, hogy nézzen be a Cuccaim menüpontba és győződjön meg róla, hogy a skilljének megfelelő eszköz van-e a birtokában. Ha nem, akkor a Vásárlás, vagy az MBay menüpont alatt új eszközt tud vásárolni magának, amit viselni is tud.
 
Továbbá a használhatatlan opciót, aminek a nevét szándékosan nem írom ki, mert akkor letilt a facebook, szintén sok sérelem ért. A magok túl kényesek voltak a termőföldben. Némi változtatást eszközöltem rajta:
- 12 óra áll rendelkezésre a locsolásra és a betakarításra, az eddig 1 óra helyett
- 3 locsolás elegendő a felneveléshez, az eddigi 6 helyett
Reméljük, hogy a változtatás hatására, megindulnak a hajók és lesz rajta utas.
2019.12.04. 08:44
Talán helyesebb lett volna a "Visszaalakult a fórum" cím, mivel ez annak idején így működött, amiből lett az új fórum.
 
No de miről is van szó... A játék indulásakor jó ötletnek tűnt egy saját fórumot készíteni, ahol azt tudok csinálni a fórum funkcióival, amit csak szeretnék. Működött, de elfogyott az idő a fejlesztésére és így egy már kész rendszerhez nyúltam. Telepítettem egy kész fórumot és megpróbáltam azt beintegrálni a játékba.
Félig meddig sikerült is, de a létezése plusz energiát és időt igényelt és bevallom ennek híján, kissé elhanyagoltam a válaszolgatást. De ezt Ti is tudjátok és éreztétek. Persze ennek egy másik oka is volt, ami pedig az ott kialakult környezet. A teljes szabadság gyakorlatilag azt eredményezte, hogy senki nem olvasott semmit, csak ontották a hozzászólásokat gondolkodás nélkül. Amikor volt 1 órám végig olvastam őket, de válaszolni képtelenség lett volna mindegyikre.
 
Ebből okulva, most visszaállunk a régi rendszerre (sajnos újra kellett fejleszteni, mert a régit töröltem), ami merőben más lesz, mint a régi és az eddig használt. Hogy mégis miben?
- Topikokat csak én tudok létrehozni, így nem fog szétesni a fórum millió témára.
- Az oda nem illő játékosokat eltávolítom, mert aki nem tud tisztességesen beszélgetni, vagy nem képes olvasni, csak ész nélkül ír, annak nem való a fórum.
- És a LEGFONTOSABB: nem tudom nem olvasni a fórumot, mert itt fog villogni előttem minden hozzászólás, így sokkal aktívabb leszek, mint az eddigi fórumon.
 
Ugyan akkor itt ragadnám meg az alkalmat jelezni, hogy nem fogok minden üzenetre egyesével válaszolni, mint ahogy az annak idején tettem, mert képtelenség. Akinek a hozzászólására nem válaszolok, az ne vegye személyes sérelemnek, nem ellene irányul. Beszélgetésbe csak akkor fogok belefolyni, ha oda gondolatom van és ha az üzenet nekem szólt.
Továbbá a fórumhoz való jogot, nagyon könnyű lesz elveszíteni, akár örökre. Nem fogok harcolni senki ellen és nem fogok vitatkozni itt senkivel. Aki nem ide való, az hamar kispadra kerül. Szóval megkérek mindenkit, hogy a személyeskedést kerüljük és a vitákat PM-ben intézzük.
Ez az utolsó próbálkozásom. Ha ez se jön be, akkor teljes egészében megszüntetem a fórum rendszerét.
2019.12.03. 08:29
Oldalak: / 19