Egy tegnap vétett hiba miatt, sajnos fel lehetett venni bármilyen védelmet. Ezt sokan ki is használták, így a hiba javítása után nem tudtam mit tenni, megint le kellett dobnom minden viselt védelmet mindenkiről. Ez azt jelenti, hogy a védelmet megint fel kell venni mindenkinek újra.
 
Azoknak a játékosoknak, akik probléma nélkül kihasználták a problémát, pedig szeretném felhívni a figyelmét a szabályzat azon pontjára, hogy hiba estén jelzem azt a fejlesztőknek, ellenkező esetben, akár tiltással is büntethető a játékos.
2019.12.05. 15:53
A napokban bevezetett küzdelem szabály változása hozott némi egyensúly kilengését a játék egy másik felén. A fegyverek és a védelmek használata szinthez volt kötve, ami így nem volt egyensúlyban a támadható játékosok által használt eszközökkel, ha a szint eltérés nagy volt.
 
Ezért került bevezetésre, egy játékos ajánlása alapján, hogy a fegyverek és a védelmek is a skill pontok számától függően legyenek használhatók, ami így helyre állítja újra az egyensúlyt.
 
Ugyan akkor ez magával hoz egy nagyon kellemetlen dolgot, de hát fejlesztés nincs kellemetlenségek nélkül. Kénytelen voltan mindenki fegyverét és védelmét letenni, mert az esetek 95%-ban az éppen viselt eszköz nem illeszkedett a skill mennyiségéhez.
Kérek mindenkit, hogy nézzen be a Cuccaim menüpontba és győződjön meg róla, hogy a skilljének megfelelő eszköz van-e a birtokában. Ha nem, akkor a Vásárlás, vagy az MBay menüpont alatt új eszközt tud vásárolni magának, amit viselni is tud.
 
Továbbá a használhatatlan opciót, aminek a nevét szándékosan nem írom ki, mert akkor letilt a facebook, szintén sok sérelem ért. A magok túl kényesek voltak a termőföldben. Némi változtatást eszközöltem rajta:
- 12 óra áll rendelkezésre a locsolásra és a betakarításra, az eddig 1 óra helyett
- 3 locsolás elegendő a felneveléshez, az eddigi 6 helyett
Reméljük, hogy a változtatás hatására, megindulnak a hajók és lesz rajta utas.
2019.12.04. 08:44
Talán helyesebb lett volna a "Visszaalakult a fórum" cím, mivel ez annak idején így működött, amiből lett az új fórum.
 
No de miről is van szó... A játék indulásakor jó ötletnek tűnt egy saját fórumot készíteni, ahol azt tudok csinálni a fórum funkcióival, amit csak szeretnék. Működött, de elfogyott az idő a fejlesztésére és így egy már kész rendszerhez nyúltam. Telepítettem egy kész fórumot és megpróbáltam azt beintegrálni a játékba.
Félig meddig sikerült is, de a létezése plusz energiát és időt igényelt és bevallom ennek híján, kissé elhanyagoltam a válaszolgatást. De ezt Ti is tudjátok és éreztétek. Persze ennek egy másik oka is volt, ami pedig az ott kialakult környezet. A teljes szabadság gyakorlatilag azt eredményezte, hogy senki nem olvasott semmit, csak ontották a hozzászólásokat gondolkodás nélkül. Amikor volt 1 órám végig olvastam őket, de válaszolni képtelenség lett volna mindegyikre.
 
Ebből okulva, most visszaállunk a régi rendszerre (sajnos újra kellett fejleszteni, mert a régit töröltem), ami merőben más lesz, mint a régi és az eddig használt. Hogy mégis miben?
- Topikokat csak én tudok létrehozni, így nem fog szétesni a fórum millió témára.
- Az oda nem illő játékosokat eltávolítom, mert aki nem tud tisztességesen beszélgetni, vagy nem képes olvasni, csak ész nélkül ír, annak nem való a fórum.
- És a LEGFONTOSABB: nem tudom nem olvasni a fórumot, mert itt fog villogni előttem minden hozzászólás, így sokkal aktívabb leszek, mint az eddigi fórumon.
 
Ugyan akkor itt ragadnám meg az alkalmat jelezni, hogy nem fogok minden üzenetre egyesével válaszolni, mint ahogy az annak idején tettem, mert képtelenség. Akinek a hozzászólására nem válaszolok, az ne vegye személyes sérelemnek, nem ellene irányul. Beszélgetésbe csak akkor fogok belefolyni, ha oda gondolatom van és ha az üzenet nekem szólt.
Továbbá a fórumhoz való jogot, nagyon könnyű lesz elveszíteni, akár örökre. Nem fogok harcolni senki ellen és nem fogok vitatkozni itt senkivel. Aki nem ide való, az hamar kispadra kerül. Szóval megkérek mindenkit, hogy a személyeskedést kerüljük és a vitákat PM-ben intézzük.
Ez az utolsó próbálkozásom. Ha ez se jön be, akkor teljes egészében megszüntetem a fórum rendszerét.
2019.12.03. 08:29
A sportfogadást rengeteg kritika érte, hogy gyakorlatilag semmire nem jó, mert nem lehet vele pénzt keresni az $5000 korlátozás miatt, így most megemeltem $10000 a egyes fogadások maximális tét összegét. Nem biztos, hogy ennyi marad, könnyen lehet, hogy ezen még emelni fogok. Ez csak teszt jelleggel került beállításra, hogy lássam, milyen hatása van és milyen hatása lesz, ha tovább emelem.

Ezen kívül a tapasztalati pontot mutató csíkra állva egérrel mutatja az adott napon gyűjtött XP mennyiségét, hogy mindenki tudja, hol tart a családi XP gyűjtésben.
2019.11.30. 23:59
A küzdelem rendszer átalakítás első fázisa lezárult. Ennek eredményeképpen a jövőben nem a szint határozza meg a támadható játékosok listáját, hanem a skill pontok száma.
 
A saját skill pontod (összesen, még a nem elosztott is) számához képest, plusz / mínusz 500 pontos játékosokat tudsz támadni a Küzdelem menüpont alatt.
 
Az 500 pont egy teszt érték, ez még változhat, de a rendszer változás maradni fog.
 
Várom a visszajelzéseket és az észrevételek.
2019.11.30. 20:26
Az NMHH új szabályozása alapján változnak az emelt díjas SMS fizetés területén az előírások és ezzel egy időben maguk a telefonszámok is.
 
Az új rendelkezés szerint a weboldalakon minden esetben dedikált telefonszámot lehet csak elhelyezni. Dedikált telefonszámot régen és most sem engedhetett meg magának az eMaffia világa, így kénytelenek vagyunk a gyűjtőszámos megoldás azon verzióját használni, ahol a telefonszám nem a weboldalon, hanem a szolgáltató oldalán jelenik meg.
 
Ennek eredményeképpen a mai naptól az SMS rendelés esetén a Fizetek gombra történő kattintásra megnyílik egy weboldal a fizetéssel kapcsolatos instrukciókkal (ugyan az, mint régen, csak más lett a telefonszám minden csomag esetében), majd pedig az ott található gomb segítségével az ablak bezárható és a játék tovább folytatható.
 
Jelen NMHH szabályozásról Nekem is meg van a véleményem, de sajnos mi csak sodródni tudunk az árral és alkalmazkodni a jogszabályi változásokhoz.
 
Bármilyen probléma esetén a helpdesken, vagy email-ben segítek mindazoknak, akik elakadtak.
2019.11.08. 16:02
Eljött az idő, hogy a megannyi kérésnek eleget téve néhány módosítást vezessek be a játékba.
 
Ennek megfelelően 90-es szintig bővült a fegyver arzenál és a védelmek listája. Nagyon sokan kértétek Tőlem, hogy legyenek új fegyverek, de soha senki nem segített azok adatinak pontosításával. Így próbáltam a lehető leglogikusabban beállítani azok értékeit.
Az ezzel kapcsolatos véleményeket és javaslatokat facebook az új fegyverek poszt alatt kommentben várom.
 
Családok DONjai figyelem!
A holnapi naptól megváltozik a családi kamat kiosztásának feltétele.
A jövőben már csak az a család kap adott napra kamatot, ahol az eddigi feltételeken felül a tagok közül legalább 6 ember gyűjtött minimum 1000 tapasztalati pontot. A megbízásba teljesített pontok száma nem számít bele a napi gyűjtésbe. Arról, hogy melyik tag mennyi pontot gyűjtött adott napon a Tagok menüpont alatt a megosztott adatlap adatai alatt.
2019.08.21. 18:24
Tegnap előtt jeleztem, hogy az eddig használt bankkártya elfogadó cég szerződést bontott velem és az eMaffia.hu online gengszter szerepjátékkal. Ahogy azt is jeleztem, hogy a SimplePay rendszerét azonnal elkezdtem intézni és programozni. Ez a bekötés ma sikeresen le is zárult és a SimplePay lerövidítette az ellenőrzési procedúrát, ahol mindent rendben találtak, így engedélyezték az élesbe történő fizetést, amit a hír kikerülésével egy időben aktiváltam is.
 
Örömteli dolog ez Nekem, hiszen nem gondoltam volna, hogy ezt ilyen rövid időn belül sikerült megoldani. Hogy ezen örömbe Ti is osztozni tudjatok velem, egy kis akcióval szeretnék kedveskedni Nektek.
 
A hír kikerülésétől számított 10 napig, minden bankkártyás arany vásárlás után a vásárolt arany mennyiségen felül, további 5 skill pontot írunk jóvá a vásárló játékos részére.
 
További kellemes időtöltést és jó játékot mindenkinek.
2019.03.27. 18:44
A mai napon vált véglegessé, hogy a bankkártyás fizetési rendszert szolgáltató B-payment, március 29.-én megszünteti a kártya elfogadási szolgáltatását az eMaffia.hu részére. Mindezt nagyon tisztességtelen módon kivitelezte, mivel a felmondási szerződését visszadátumozta, annyira, hogy a felmondás nekik minél rövidebb idő legyen. Megpróbáltam mindent, amit csak lehetett, de csak egyetlen dolgot tudtak mondani: sajnálom... viszont ezzel az a gond, hogy azzal semmire nem megyek.
 
Persze az első levelük után, gyakorlatilag azonnal neki láttam egy másik céget keresni, így sikerült a SimplePay, azaz az OTP-vel megegyeznem és szerződést kötnöm, de az Ő rendszerük integrálása még nem fejeződött be. Még 1-2 nap, plusz a revízió, ami akár 1 hét is lehet.
 
Arany vásárlásra a szokott szolgáltatón keresztül már csak 28.-a éjfélig lesz lehetőség. Ezt követően az új szolgáltatás aktiválásig bankkártyás arany vásárlás lehetőségét felfüggesztjük. A PayPal és az SMS szolgáltatás mindeközben továbbra is zavartalanul működik tovább.
 
Megértéseteket és a türelmeteket kérem.
2019.03.25. 18:44

Kedves Játékosok!

Ezúton szeretnék megkérni mindenkit, hogy figyelmessen olvassa végig az alábbi felhívást és aki csak teheti segítse a kutatást azzal, hogy rászán pár percet a kérdőív kitöltésére. KÖSZÖNÖM

A JátékosLét Kutatóközpont - a GameStar magazinnal és az InfoTárs Egyesülettel közösen - 2018. december 30-án elindította (https://www.gamestar.hu/extralife/8-jatekoslet-kutatas-257682.html) a 8. országos videojátékos felmérését, a JátékosLét Kutatást.

A kérdőívet kitöltők között 400 dollár összértékű STEAM GIFT CARD ajándékutalványokat sorsolunk ki, melynek 5 nyertese lesz, 1 fődíjjal. Ebből 1 db 200 dollár és 4 db 50 dollár értékű utalványt nyerhetsz (az előző évi felmérés nyerteséről itt olvashatsz: http://jatekoslet.hu/news.php?extend.74).

Kapcsolódó jó hír, hogy a 7. JátékosLét kérdőív eredményeit feldolgoztuk, amelyet közzétettünk a JátékosLét portálon (http://www.jatekoslet.hu/page.php?23.6), és további kapcsolódó érdekességeket a JátékosLét Facebook oldalain (www.facebook.com/jatekkutatas, www.facebook.com/jatekoslet) olvashatsz.

Nagyon köszönjük az eddigi részvételed (a 7 év során több mint 50.000 játékos kapcsolódott be a Kutatásba), amely nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a hazai gamer társadalom és a videojátékok pozitív megítélése sokat javuljon!

Ha a 8. JátékosLét kérdőív kitöltésében (is) szívesen részt veszel, kattints az alábbi linkre.

http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/1021939796

Köszönettel:

Dr. Fromann Richárd

2019.01.07. 16:50
Oldalak: / 19