Eljött az idő, hogy a megannyi kérésnek eleget téve néhány módosítást vezessek be a játékba.
 
Ennek megfelelően 90-es szintig bővült a fegyver arzenál és a védelmek listája. Nagyon sokan kértétek Tőlem, hogy legyenek új fegyverek, de soha senki nem segített azok adatinak pontosításával. Így próbáltam a lehető leglogikusabban beállítani azok értékeit.
Az ezzel kapcsolatos véleményeket és javaslatokat facebook az új fegyverek poszt alatt kommentben várom.
 
Családok DONjai figyelem!
A holnapi naptól megváltozik a családi kamat kiosztásának feltétele.
A jövőben már csak az a család kap adott napra kamatot, ahol az eddigi feltételeken felül a tagok közül legalább 6 ember gyűjtött minimum 1000 tapasztalati pontot. A megbízásba teljesített pontok száma nem számít bele a napi gyűjtésbe. Arról, hogy melyik tag mennyi pontot gyűjtött adott napon a Tagok menüpont alatt a megosztott adatlap adatai alatt.
2019.08.21. 18:24
Tegnap előtt jeleztem, hogy az eddig használt bankkártya elfogadó cég szerződést bontott velem és az eMaffia.hu online gengszter szerepjátékkal. Ahogy azt is jeleztem, hogy a SimplePay rendszerét azonnal elkezdtem intézni és programozni. Ez a bekötés ma sikeresen le is zárult és a SimplePay lerövidítette az ellenőrzési procedúrát, ahol mindent rendben találtak, így engedélyezték az élesbe történő fizetést, amit a hír kikerülésével egy időben aktiváltam is.
 
Örömteli dolog ez Nekem, hiszen nem gondoltam volna, hogy ezt ilyen rövid időn belül sikerült megoldani. Hogy ezen örömbe Ti is osztozni tudjatok velem, egy kis akcióval szeretnék kedveskedni Nektek.
 
A hír kikerülésétől számított 10 napig, minden bankkártyás arany vásárlás után a vásárolt arany mennyiségen felül, további 5 skill pontot írunk jóvá a vásárló játékos részére.
 
További kellemes időtöltést és jó játékot mindenkinek.
2019.03.27. 18:44
A mai napon vált véglegessé, hogy a bankkártyás fizetési rendszert szolgáltató B-payment, március 29.-én megszünteti a kártya elfogadási szolgáltatását az eMaffia.hu részére. Mindezt nagyon tisztességtelen módon kivitelezte, mivel a felmondási szerződését visszadátumozta, annyira, hogy a felmondás nekik minél rövidebb idő legyen. Megpróbáltam mindent, amit csak lehetett, de csak egyetlen dolgot tudtak mondani: sajnálom... viszont ezzel az a gond, hogy azzal semmire nem megyek.
 
Persze az első levelük után, gyakorlatilag azonnal neki láttam egy másik céget keresni, így sikerült a SimplePay, azaz az OTP-vel megegyeznem és szerződést kötnöm, de az Ő rendszerük integrálása még nem fejeződött be. Még 1-2 nap, plusz a revízió, ami akár 1 hét is lehet.
 
Arany vásárlásra a szokott szolgáltatón keresztül már csak 28.-a éjfélig lesz lehetőség. Ezt követően az új szolgáltatás aktiválásig bankkártyás arany vásárlás lehetőségét felfüggesztjük. A PayPal és az SMS szolgáltatás mindeközben továbbra is zavartalanul működik tovább.
 
Megértéseteket és a türelmeteket kérem.
2019.03.25. 18:44

Kedves Játékosok!

Ezúton szeretnék megkérni mindenkit, hogy figyelmessen olvassa végig az alábbi felhívást és aki csak teheti segítse a kutatást azzal, hogy rászán pár percet a kérdőív kitöltésére. KÖSZÖNÖM

A JátékosLét Kutatóközpont - a GameStar magazinnal és az InfoTárs Egyesülettel közösen - 2018. december 30-án elindította (https://www.gamestar.hu/extralife/8-jatekoslet-kutatas-257682.html) a 8. országos videojátékos felmérését, a JátékosLét Kutatást.

A kérdőívet kitöltők között 400 dollár összértékű STEAM GIFT CARD ajándékutalványokat sorsolunk ki, melynek 5 nyertese lesz, 1 fődíjjal. Ebből 1 db 200 dollár és 4 db 50 dollár értékű utalványt nyerhetsz (az előző évi felmérés nyerteséről itt olvashatsz: http://jatekoslet.hu/news.php?extend.74).

Kapcsolódó jó hír, hogy a 7. JátékosLét kérdőív eredményeit feldolgoztuk, amelyet közzétettünk a JátékosLét portálon (http://www.jatekoslet.hu/page.php?23.6), és további kapcsolódó érdekességeket a JátékosLét Facebook oldalain (www.facebook.com/jatekkutatas, www.facebook.com/jatekoslet) olvashatsz.

Nagyon köszönjük az eddigi részvételed (a 7 év során több mint 50.000 játékos kapcsolódott be a Kutatásba), amely nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a hazai gamer társadalom és a videojátékok pozitív megítélése sokat javuljon!

Ha a 8. JátékosLét kérdőív kitöltésében (is) szívesen részt veszel, kattints az alábbi linkre.

http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/1021939796

Köszönettel:

Dr. Fromann Richárd

2019.01.07. 16:50
Ezúton szeretnék Békés Boldog Karácsonyt Kívánni minden eMaffia játékosnak és családjuknak. Kívánom, hogy szeretetben és boldogságban teljesen el ez a szép nap.
 
Tovább ritkán mondok ilyet, sőt talán soha nem is mondanék: DE szeretném, ha ma mindenki inkább a családjával lenne és nem a játékkal játszana. :] De ez csak tényleg erre az napra vonatkozik :]
 
Boldog Karácsonyt Mindenkinek
2018.12.24. 08:27
Felhívjunk minden kedves játékosunk figyelmét, hogy a mai nappal megszüntetjük a 10 aranyat adó SMS csomagunkat, mivel a telefonszám működtetését a szolgáltató megszüntette. Ugyan akkor, egy újabb 310 aranyas csomagot vezetünk be helyette, amit szintén SMS-el lehet elérni.
 
Kérjük, hogy aki esetleg mentett sablonból szokott aranyat rendelni, az vessen egy pillantást a jelenleg működő csomagok listájára, hogy ne legyen ebből semmilyen nemű probléma a jövőben.
 
További jó játékot kíván,
eMaffia csapata
2018.12.13. 13:42
Kedves Játékosok!
 
A 2018.11.14.-én lezárult kutyaviadal verseny nyertesei a következők:
 
1. helyezett: Big Papa - 2.116 győzelemmel
2. helyezett: Rob88 - 1.900 győzelemmel
3. helyezett: MeyerLansky - 1.214 győzelemmel
 
Nyereményeik:
1. helyezett: 500 nyert kutyaviadal (egy szabadon választott kutyának); 100 arany; egyedi járműcsomag a prémium menüpontból
2. helyezett: 300 nyert kutyaviadal (egy szabadon választott kutyának); 50 arany; egyedi járműcsomag a prémium menüpontból
3. helyezett: 150 nyert kutyaviadal (egy szabadon választott kutyának); 20 arany
 
Kérem, hogy a nyertes játékosok, egy héten belül jelentkezzenek egy kutya névvel a győzelmek elszámolásához, illetve egy prémium csomagos jármű névvel a jóváíráshoz.
 
A résztvevőknek és a helyezetteknek gratulálunk!
 
Kizárásra nem volt szükség, mert szerencsére minden helyezést elérő játékos igyekezett eleget tenni a kérésnek, hogy ne csak 1, vagy több játékossal játszon folyton. A szórási értékek mindenkinél a tűréshatáron belül voltak.
 
eMaffia
2018.11.15. 13:13
Egy sajnálatos hírt kell közölnöm Veletek... Hosszas gondolkodás és mérlegelés után, úgy döntöttünk, hogy a mai nappal megszüntetjük a 1LE és 999mp paraméterekkel bíró egyedi járművek rendelésének lehetőségét.
 
Mától kezdve, kizárólag gyári paraméterekkel, vagy annál jobb teljesítménnyel lehet csak járművet lekérni. A lekéréssel ára ezzel alap járművek 50 arany helyett 65-70 aranyba fognak kerülni, míg a jobb járművek ára akár 100-150 arany is lehet.
A gyári adatok valódiságát a józan ész, vagy egy kis utána járás fogja igazolni, mely a rendeléskor kerül megbeszélésre.
 
A döntésünk végleges és nincs kivétel egyetlen jármű gyűjtő játékossal szemben sem.
2018.10.31. 12:22
Kedves Játékosok!
 
2018.06.30-ától a bankkártyás fizetésekre vonatkozóan egy fontos biztonsági követelmény módosult, melynek keretein belüle a jövőben a bankkártyás fizetés csak HTTPS kapcsolaton és minimum TLS 1.2 titkosítás mellett kezdeményezhető.
 
Ennek megfelelően a mai naptól, kizárólag https-en keresztül érhető el a weboldal. Minden sima http-s érkező játékost átirányít a rendszer automatikusan, így ez az átállás senki számára nem okozhat fennakadást.
 
Ezzel együtt megszaporodott lassulási és kiesési problémák elkerülése érdekében a mai napon a játéknak helyet adó szerverről átköltözött a játék egy másik szerverre. Ez a költözés reményeim szerint még gördülékenyebb és még probléma mentesebb működést tesz lehetővé a jövőben. (Bármilyen rendellen viselkedés és probléma oka ez is lehet, így kérek mindenkit, hogy amint valami hibát, vagy hibának tűnő esetet tapasztal, ne habozzon jelenteni azt Nekem).
 
További jó és biztonságos játékot kívánok mindenkinek.
2018.06.04. 11:11
Kedves Játékosok!
 
Egy nagyon kedves ismerősőm kért meg rá, hogy próbáljak minél több emberhez eljuttatni ezt a kérdőívet / levelet, mert nagyon sokat segítene neki a tanulmányaiban. Ezúton szeretnék megkérni minden kedves játékost, hogy aki csak teheti, töltse ki ezt a kérdőívet. Előre is köszönöm!! További részletek és a levele, alább olvasható:

Utazási szokásaitokkal kapcsolatban szeretnék 12 kérdést feltenni, mellyel főiskolai tanulmányaimat segítenétek.

A kérdéssor mindössze 12 kérdésből áll és semmilyen személyes adatot nem kér, és tényleg-tényleg ígérem, hogy kitöltése 1 percnél tovább nem tart.Kérlek, segítsetek egy elesett, fiatal, csinosnak mondott nőnek.

Link: https://goo.gl/onZ8Fo
 
Köszönöm! :)
Egy csinosnak mondott nő
2018.06.02. 07:17
Oldalak: / 18