Nagy a szmog, hideg van, fúj a szél és csepereg az eső, - sétálsz az utcán. Az egyik boltból éppen egy szakadt külsejű egyén szalad ki, a kabátja alatt rejteget valamit. Pár utcával odébb egy bankban szólal meg a riasztó és lövöldözés hallatszik. Nem sokkal később látsz egy fekete BMW-t amiből egy elegáns, jól öltözött, nagydarab ember száll ki, majd bemegy a boltba ahol a bevétel egy részét követeli az eladótól. A szomszéd házban pedig épp egy leszámolás hallatszik, ütlegelés, pisztolyropogás és nyöszörgés. Már világossá vált benned hogy ez nem a tisztességes emberek világa, ez a bűn, a lopás, a rablás, és az eMaffia világa!

Ha szeretnél Te is a csőcselék közül kiemelkedni, hírhedt és tiszteletre méltó gengszter lenni, regisztrálj! Járj el sportfogadásokra; esténként nézz be a helyi Night Club-ba, csevegj a többi gengszterrel. Időnként ha van kedved, csinálj egy kis balhét, vagy ülj be a vadonatúj autódba és zsarolj meg pár üzletet a környéken, amiből szerezhetsz magadnak némi pénzt, - persze csak ha jól sül el a dolog. Legyél egy tiszteletre méltó család tagja vagy főnöke, és mutasd meg hogy kemény kitartással és küzdelemmel Te lehetsz az eMaffia világának legnagyobb gengszter fejese, - a Capo di tuti Capi. Nincs más hátra barátom, tedd le az esküt, lépj be, legyél Te is eMaffiozó!

eMaffia eMaffia eMaffia eMaffia eMaffia eMaffia eMaffia eMaffia

Az eMaffia.hu egy böngészőben játszható maffia online gengszter szerepjáték. A játékhoz nincs szükség semmiféle kliens program letöltésére és telepítésére. A szokásos internetes böngésződ segítségével egy gyors regisztrációt követően azonnal beléphetsz és játszhatsz.

Tekintettel arra, hogy ez egy maffia szerepjáték, így itt biztosan nem lesz hiány bűnőzésben, zsarolásban és csalásban. Ezek mindegyikében aktívan részt is kell venned, ha részese szeretnél lenni ennek az online maffia világnak, ha egyszer átláted az eMaffia világ küszöbét, akkor már nincs visszaút.