Kedves Játékosok!

Nem tudom ki mit hallott az elmúlt időszakok alakulásáról, ezért pár mondatban összeszedem Nektek, illetve leírom, hogy hogyan hat ez ránk.

A pontos miért ugyan én sem tudom, akit érdekel utána tud olvasni, de az teljesen biztos, hogy Magyarországon a jelenlegi emeltdíjas SMS fizetés mint lehetőség megszűnik. Körvonalazódik helyette egy másik módszer, de annak részletei még nem nyilvánosak és keveset tudni róla.
A megszüntetés nem ment simán. Nagyon sok korábban működő szolgáltatás, többek között a játék mögött álló sms szolgáltatót is megbüntettek, aminek eredményeképpen fizetésképtelenné vált.

Ez vezetett a döntésemhez, miszerint hónapok óta nincs elszámolás az sms vásárlások és a szolgatót között. Eleinte azt gondoltam, hogy átmeneti, de mostanra rájöttem, hogy nem az. Éppen ezért a teljes SMS fizetési rendszert kénytelen voltam felfüggeszteni a játékon belül. A fizető oldalon erre egy üzenet értesít mindenkit, aki az SMS-t választja. Azok, akiknek pedig el volt ment a szám és úgy küldi ki az SMS-t, hogy ezt nem olvassák, a válasz üzenet hiányában a pénz levonása nem fog megtörténni, ennek megfelelően az arany jóváírás sem.

Meglátjuk, hogy mi fog kisülni az új rendszerből és azt is, hogy ezzel mi élni szeretnénk-e. Amint fejlemény lesz ezügyben, úgy jelentkezni fogok a részletekkel.

2021.04.25. 22:03

<< Vissza