Kedves Játékosok!
 
Sajnos a koronavírus meghozta a játékba is negatív hatását. A sportfogadások, ahogy azt mát többen is láttátok, sajnos leállt és azóta se tudtuk újra indítani.
 
No nem azért, mert nincsenek sort események, hanem a csapat, aki ezzel foglalkozott, átszervezte az életét, amibe ez már nem fér bele.
 
Éppen ezért új moderátort keresünk csapatunkba. Első körben a sportfogadások kiírása lenne a feladata, majd később bővülne a feladat köre.
 
A jelentkezést email címünkre várjuk, néhány soros bemutatkozással, játékos névvel, mióta játszól a játékkal és egy rövid leírással, hogy miért Te lennél az ideális jelölt.
 
FONTOS!! A nem email-ben érkező jelentkezéseket figyelmen kívül hagyom. A semmit mondó leírások, vagy a jelentkeznék típusú leveleket, szintén. Rövid és egyszerű a kérés, aki ennek nem tud eleget tenni, az nem való a csapatunkba. Továbbá nem lesz időm minden levélre visszaírni, hogy köszi, majd elbíráljuk. Higyjétek el, hogy minden jelentkezést alaposan át fogok olvasni, egyet se hagyok majd ki. Ha valakihez lesz további kérdésem, akkor azt válasz levélben fogom elküldeni.

2020.08.20. 14:24

<< Vissza