A napokban bevezetett küzdelem szabály változása hozott némi egyensúly kilengését a játék egy másik felén. A fegyverek és a védelmek használata szinthez volt kötve, ami így nem volt egyensúlyban a támadható játékosok által használt eszközökkel, ha a szint eltérés nagy volt.
 
Ezért került bevezetésre, egy játékos ajánlása alapján, hogy a fegyverek és a védelmek is a skill pontok számától függően legyenek használhatók, ami így helyre állítja újra az egyensúlyt.
 
Ugyan akkor ez magával hoz egy nagyon kellemetlen dolgot, de hát fejlesztés nincs kellemetlenségek nélkül. Kénytelen voltan mindenki fegyverét és védelmét letenni, mert az esetek 95%-ban az éppen viselt eszköz nem illeszkedett a skill mennyiségéhez.
Kérek mindenkit, hogy nézzen be a Cuccaim menüpontba és győződjön meg róla, hogy a skilljének megfelelő eszköz van-e a birtokában. Ha nem, akkor a Vásárlás, vagy az MBay menüpont alatt új eszközt tud vásárolni magának, amit viselni is tud.
 
Továbbá a használhatatlan opciót, aminek a nevét szándékosan nem írom ki, mert akkor letilt a facebook, szintén sok sérelem ért. A magok túl kényesek voltak a termőföldben. Némi változtatást eszközöltem rajta:
- 12 óra áll rendelkezésre a locsolásra és a betakarításra, az eddig 1 óra helyett
- 3 locsolás elegendő a felneveléshez, az eddigi 6 helyett
Reméljük, hogy a változtatás hatására, megindulnak a hajók és lesz rajta utas.

2019.12.04. 08:44

<< Vissza