A mai napon vált véglegessé, hogy a bankkártyás fizetési rendszert szolgáltató B-payment, március 29.-én megszünteti a kártya elfogadási szolgáltatását az eMaffia.hu részére. Mindezt nagyon tisztességtelen módon kivitelezte, mivel a felmondási szerződését visszadátumozta, annyira, hogy a felmondás nekik minél rövidebb idő legyen. Megpróbáltam mindent, amit csak lehetett, de csak egyetlen dolgot tudtak mondani: sajnálom... viszont ezzel az a gond, hogy azzal semmire nem megyek.
 
Persze az első levelük után, gyakorlatilag azonnal neki láttam egy másik céget keresni, így sikerült a SimplePay, azaz az OTP-vel megegyeznem és szerződést kötnöm, de az Ő rendszerük integrálása még nem fejeződött be. Még 1-2 nap, plusz a revízió, ami akár 1 hét is lehet.
 
Arany vásárlásra a szokott szolgáltatón keresztül már csak 28.-a éjfélig lesz lehetőség. Ezt követően az új szolgáltatás aktiválásig bankkártyás arany vásárlás lehetőségét felfüggesztjük. A PayPal és az SMS szolgáltatás mindeközben továbbra is zavartalanul működik tovább.
 
Megértéseteket és a türelmeteket kérem.

2019.03.25. 18:44

<< Vissza