Talán helyesebb lett volna a "Visszaalakult a fórum" cím, mivel ez annak idején így működött, amiből lett az új fórum.
 
No de miről is van szó... A játék indulásakor jó ötletnek tűnt egy saját fórumot készíteni, ahol azt tudok csinálni a fórum funkcióival, amit csak szeretnék. Működött, de elfogyott az idő a fejlesztésére és így egy már kész rendszerhez nyúltam. Telepítettem egy kész fórumot és megpróbáltam azt beintegrálni a játékba.
Félig meddig sikerült is, de a létezése plusz energiát és időt igényelt és bevallom ennek híján, kissé elhanyagoltam a válaszolgatást. De ezt Ti is tudjátok és éreztétek. Persze ennek egy másik oka is volt, ami pedig az ott kialakult környezet. A teljes szabadság gyakorlatilag azt eredményezte, hogy senki nem olvasott semmit, csak ontották a hozzászólásokat gondolkodás nélkül. Amikor volt 1 órám végig olvastam őket, de válaszolni képtelenség lett volna mindegyikre.
 
Ebből okulva, most visszaállunk a régi rendszerre (sajnos újra kellett fejleszteni, mert a régit töröltem), ami merőben más lesz, mint a régi és az eddig használt. Hogy mégis miben?
- Topikokat csak én tudok létrehozni, így nem fog szétesni a fórum millió témára.
- Az oda nem illő játékosokat eltávolítom, mert aki nem tud tisztességesen beszélgetni, vagy nem képes olvasni, csak ész nélkül ír, annak nem való a fórum.
- És a LEGFONTOSABB: nem tudom nem olvasni a fórumot, mert itt fog villogni előttem minden hozzászólás, így sokkal aktívabb leszek, mint az eddigi fórumon.
 
Ugyan akkor itt ragadnám meg az alkalmat jelezni, hogy nem fogok minden üzenetre egyesével válaszolni, mint ahogy az annak idején tettem, mert képtelenség. Akinek a hozzászólására nem válaszolok, az ne vegye személyes sérelemnek, nem ellene irányul. Beszélgetésbe csak akkor fogok belefolyni, ha oda gondolatom van és ha az üzenet nekem szólt.
Továbbá a fórumhoz való jogot, nagyon könnyű lesz elveszíteni, akár örökre. Nem fogok harcolni senki ellen és nem fogok vitatkozni itt senkivel. Aki nem ide való, az hamar kispadra kerül. Szóval megkérek mindenkit, hogy a személyeskedést kerüljük és a vitákat PM-ben intézzük.
Ez az utolsó próbálkozásom. Ha ez se jön be, akkor teljes egészében megszüntetem a fórum rendszerét.

2019.12.03. 08:29

<< Vissza