Sokan teszi fel nekünk ezt a kérdést, melyre sok esetben nagyon könnyű válaszolni.
 
Egyrészről megtalálhatsz benne minden tipikust, mely a legtöbb maffia játékban benne rejlik, pl.: bűnözések, családok, utcai párharc, örömlányok futtatása, fegyvernepperkedés, leszámolás stb. Másrészről megtalálhatsz benne minden egyedit, mely a legtöbb maffia játékban nincs. Így például hamarosan lehetőséged lesz egy saját fejlesztésű pókerasztalhoz ülni, hogy eljátszd feleslegesnek tűnő pénzed, vagy felmehetsz a gengszter játék fórumoldalára, ahol ötleteket, véleményeket oszthatsz meg a játékkal kapcsolatban, vagy akár ha eléggé megbízhatónak és lelkesnek tűnsz, lehetőséged adódhat bekerülni a staffba hogy személyesen is megismerkedhess velük.
 
Ez nem csak egy tipikus maffiás játék. Itt a staff tagok folyamatosan ellenőrzik és felügyelik a játék működését, és minden erejükkel azon vannak, hogy fenntartsák a motiváltságot, illetve hogy kizárják azokat a játékosokat, akik a gengszter játék közösségének bomlasztására törekszenek. Ezáltal a multi-szűrést a staff tagok nagyon szigorúan veszik, és ellenőrzik. Minden olyan próbálkozást, törekvést, mellyel rosszindulatú játékosok, tisztességtelen úton próbálnak másokat megkárosítva meggazdagodni, - csírájában igyekeznek elfojtani.
 
A multi-szűrést azoknak a maffiás játék szereplőinek találták ki, akik tisztességes úton szeretnének tisztességtelen bűnözéseket (lopás, rablás stb.) végrehajtani.
Mindemellett a tisztességes játékosokat jutalmazzák. Azok a gengszterek, akik szabálytalanságot jelentenek, jutalomban részesülnek. Ez leginkább pénzjutalom szokott lenni, de kivételes esetekben prémium osztásokra is sort szoktak keríteni. Ez az, amiben még kitűnik az eMaffia, bármilyen más maffiás szerepjáték közül. Hiszen itt tényleg az a cél, hogy az emberek szórakozásképp, pihenésképp jöjjenek fel. Ide kikapcsolódni, időt eltölteni vágynak. Nem azért, hogy egy online maffia játék rosszindulatú tagja elvegye a nehezen összekuporgatott pénzét.
 
Ha Te is szeretnél egy olyan online gengszter szerepjáték részese lenni, ahol az üzemeltetők legfőbb célja az, hogy Te itt kikapcsolódj, és jól érezd magad, akkor regisztrálj az eMaffia.hu oldalon, vagy ajánld a maffiás játékot másnak is!

2015.01.28. 12:24

<< Vissza