Ha arra vágysz, hogy kikapcsolódj, akkor jó helyen jársz! Ez ugyanis egy olyan gengszter játék, ahol kiélheted a mindennapjaidban felgyülemlő frusztrációidat.
 
Ha maffiás játék, akkor eMaffia. Ha gengszter szerepjáték, akkor eMaffia. Ha arra vágysz, hogy egy olyan online maffia játékkal jászt, melyet folyamatosan fejlesztenek, akkor szintén jó helyen jársz! Az eMaffia tudniillik egy folyamatosan fejlődő online játék, ahova heti szinten kerülnek be újabb- és újabb fejlesztések. Itt nem fogsz unatkozni! Ezt a játékot nem lehet rutinból és megszokottságból játszani! Ahhoz túlságosan is sok az újítás és nagyon sok az összefüggés.
 
Kezdetnek adunk néhány segítséget, mellyel könnyedebben tudod venni az akadályokat.
Három dolog elsajátításával ugyanis azokat a problémákat tudod orvosolni, melyekkel a legsűrűbben szokott találkozni, a maffia játék közössége.
 
Először is... a játékhoz tudnod kell taktikázni. Kövesd nyomon a fórumot, figyelgesd a híreket, és keresd meg a szándékosan meghagyott lehetőségeket, mellyel gyorsabban tudsz fejlődni, több pénzt tudsz szerezni, vagy épp erősebb lehetsz.
Másodjára... senkiben se bízz, ellenkező esetben rossz alkupozícióba kerülhetsz. És mivel ez egy gengszter játék, itt bizony égetően fontos, hogy jól keverd a lapjaid, hogy jól tudj helyezkedni.
Harmadjára... soha ne szegd meg a maffiás játék és a maffia világának legszigorúbb törvényeit:
- mindig legyen, aki tartozik Neked egy szívességgel
- legyenek kapcsolataid
- ha nincs kapcsolatod, legyen pénzed
- ha nincs se pénzed, se kapcsolatod, legyen eszed
- ha se pénzed, se kapcsolatod, se ravasz észjárásod, akkor véged van!
 
Informálódj folyamatosan, olvasd el a súgókat és értelmezd! Ha valamire rájöttél, tartsd vissza az információt, zárd el mások elől, legyen az kizárólag a Te tulajdonod. Ha mindenki tudja, nincs értéke az információnak. Ha csak Te tudod, rengeteget ér.
 
Sose felejtsd el: ez csak egy szerep, ez csak egy játék, egy gengszter szerepjáték. Szövetkezz másokkal, támadd az embereket hátba, helyezkedj jól, és garantáltan Te leszel az egyik legiszonytatóbb gengszter a maffia játék történetében.

2014.03.31. 15:01

<< Vissza