Az eMaffia.hu, egy böngészőben játszható maffia online gengszter szerepjáték. A játékhoz nincs szükség semmiféle program letöltésére vagy telepítésére. Tekintettel arra, hogy ez egy maffia szerepjáték, így itt biztosan nem lesz hiány bűnözésben, zsarolásban és csalásban sem.
 
Lássuk csak, miből épül fel ez a maffia szerepjáték?!
Ez egy olyan maffiás játék, mely teljesen valósághűen adja vissza a modern kori bűnözések, és a korrupcióval teli mindennapokat. Ezáltal például csavaroghatsz a belváros utcáin, közben kirabolhatsz egy hajléktalant, vagy egy utcazenészt. Ha pénzed már van, akkor csak azt kellene kitalálnod, hogy mivel tudnád elütni az időd vagy hogy hova menj szórakozni. Na de hova? És főleg hogyan? Busszal nem járnak a maffiózók, még egy maffia szerepjáték esetében sem… Nincs autód… Ne felejtsd el jó barátom, hogy Te bizony még mindig a belváros utcáit járod! Nézz körül az utcán, és keress egy jó verdát. Kösd el, tedd a magadévá. Jó, rendben van. Pénzed, és verdád már van. Na de hova menj? Jó kis kupleráj van a város másik végén, ahol a maffia játék legkeményebb és legaktívabb online játékosai gyülekeznek. Ez itt a Night Club. Itt tudsz beszélgetni, ismerkedni, vagy akár felszedni egy jó kis örömlány… Ha meguntad, át is mehetsz a Casinóba, hogy pókerezz egy kellemest a gengszter játék bármely tagjával.
 
Pénzed, kocsid, csajod van. Mi hiányzik még?
Hát talán egy jó kis család, és az ezzel járó tekintély…? Sokszor vagy online a maffia játékban? Mert akkor játszi könnyedséggel bekerülhetsz bármelyik nagy családba. Itt leginkább ugyanis ez számít. Ha elég aktív játékos vagy, akkor a legnagyobb maffia játék donjai felfigyelnek Rád, és onnantól kezdve már csak hátradőlve kell várnod a jobbnál jobb ajánlatokat.
Ha bekerültél, egy a lényeg: segíts a lehető legtöbb módon a családod, és viszonzásképp akár milliókat is kereshetsz. Kémleld ki az ellenséges családok üzleteit, vagy foszd le a főhadiszállásukat. Támadd a gengszter játék családjait, családtagjait, amortizáld le Őket minél jobban, hogy ezzel tekintélyt és hírnevet szerezz magadnak, és a családodnak is.
 
Ez csak egy variáció a sok közül arra nézve, hogyan válj egy pitiáner kis bűnözőből a maffiás játék legkeményebb legényévé, vagy úrhölgyévé. Legyen egy célod, és a célodhoz legyen terved! Sok sikert te maffiózó!

2014.06.18. 15:56

<< Vissza