Kedves Játékosok!
 
Az éjszaka folyamán a cégnél, ahonnan a szervert bérelem a játékhoz egy hardver hiba miatt szerver újraindulások és hálózati kiesések. Ez a hiba reggelig eltartott, ami úgy látszik, hogy mostanra oldódott meg.
 
Ezen hiba a játék elérhetetlenségét, illetve a rendszer idő abnormális működését eredményezhette, ami a várakozási idők, utazások működésének zavarát idézhette elő.
 
A kellemetlenségekért elnézést kérlek. A játék mostanra realizálódott és a hiba megoldott. Ha bárkinek bármilyen problémája lenne még a játékkal, kérem jelezze azt felém, illetve ha tartós kára származott abból, hogy a szerver és a játék nem volt elérhető fél napig, az szintén jelezze.
2018.01.08. 12:27
Kedves Játékosok!
 
A 2018.01.04.-én lezárult jármű verseny nyertesei a következők:
 
1. helyezett: VexyTörpike - 325 győzelemmel
2. helyezett: koponya - 303 győzelemmel
3. helyezett: Sharkuszpók - 216 győzelemmel
 
Nyereményeik:
1. helyezett: 100 arany + 3 választható Prémium csomagos jármű
2. helyezett: 50 arany + 2 választható Prémium csomagos jármű
3. helyezett: 20 arany + 1 választható Prémium csomagos jármű
 
Kérem, hogy a nyertes játékosok, egy héten belül jelentkezzenek Prémium csomagos járműveikért.
 
A résztvevőknek és a helyezetteknek gratulálunk!
 
Kizárásra nem volt szükség, mert szerencsére minden játékos igyekezett eleget tenni a kérésnek, hogy ne csak 1, vagy több játékossal játszon folyton. A szórási értékek mindenkinél a tűréshatáron belül voltak.
 
eMaffia
2018.01.04. 15:29
Boldog Újévek Kívánok minden kedves játékosunknak.
 
Ui.: A jármű versenyt lezártuk, eredmény hirdetés elemzés után, várhatóan holnap.
2018.01.01. 15:43
Kedves Játékosaink!
 
Mindet ahogy azt sokan tapasztaltátok, a játékkal és a játék működésével kapcsolatban problémák vannak. A szervernek helyet adó szolgáltatóval már felvettem a kapcsolatot és közösen dolgozunk a hiba elhárításán.
 
Jelenleg lassulást, illetve szerver idő beli problémákat tapasztalhat mindenki, ami pedig a számlálók és egyéb mutatók téves működését, vagy zavarát eredményezhetik.
 
Mindenkitől megértést és türelmet szeretnék kérni. A hiba mielőbb elhárításán dolgozok folyamatosan.
 
UPDATE: 21:53-kor sikerült a szervert rendbe tenni, így most már mindennek helyesen kell működnie. A kiesés idejét a szerver behozta, tehát minden idő úgy állt be, mintha a kiesés nem is lett volna, mint rendesen telt volna mindvégig az idő.
2017.06.06. 18:07
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok minden kedves játékosunknak. A hölgyeknek pedig sok locsolót.
2017.04.17. 07:42
Békés Boldog Karácsonyt Kívánok minden kedves játékosunknak 2016-ban is.
2016.12.24. 15:27

Idén is megkerestek minket a JátékosLét Kutatóközponttól, hogy tegyük közzé levelüket, melyben mindenkit a felmérés kitöltésére kérnek. Reméljük, hogy minél többen résztvesztek a felmérésben.

 

Kedves Játékosok!

A JátékosLét Kutatóközpont - a GameStar magazinnal közösen: http://www.gamestar.hu/extralife/jatekoslet-kutatas-2016-221898.html - december 18-án elindította a 2016. évi. országos online játékos felmérését (6. JátékosLét Kutatást).

A kérdőívet kitöltők között 100.000 forint értékű VÁSÁRLÁSI utalványt sorsolunk ki, amelyet a szerencsés nyertes az 576 Kbyte boltokban vásárolhat le. A tavalyi, 2015. évi felmérés nyerteséről itt olvashatsz: http://jatekoslet.hu/news.php?extend.61

Kapcsolódó jó hír, hogy a 2015. évi JátékosLét kérdőív eredményeit feldolgoztuk, amelyet közzétettünk a JátékosLét portálon (http://www.jatekoslet.hu/page.php?23.4), ill további kapcsolódó érdekességeket a JátékosLét Facebook oldalain (www.facebook.com/jatekkutatas, www.facebook.com/jatekoslet) olvashatsz.

Nagyon köszönjük az eddigi részvételeteket (az 5 év során több mint 30.000 játékos kapcsolódott be a JátékosLét Kutatásba!), amely nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a hazai gamer társadalom és a digitális/online játékok pozitív megítélése sokat javuljon!

Ha az idei, 2016. évi kérdőív kitöltésében (is) részt kívánsz venni, kattints az alábbi linkre.

http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/783987267

 

Köszönettel:

Fromann Richárd

JátékosLét Kutatóközpont alapító vezetője

richard.fromann@gmail.com

www.jatekoslet.hu

www.netcogame.com

2016.12.23. 14:29
A múlt hónapban közzétett szavazás eredményeképpen arra jutottunk, hogy teszünk egy próbád az eMaffia rádióval. Ebben egy játékosunk lesz a segítségünkre, aki vállalta a műsorvezetői szerepet és aki az egészet irányítani és koordinálni fogja.
 
Első néhány adás időpontja, ahol élőben hallgathatjátok a rádiót és a műsorvezetőt:
November 14. (hétfő) 20-22 Első adás
November 17. (csütörtök) 18-20 Retró Party (90' évek zenéivel)
November 18. (péntek) 18-20 Kívánságműsor (FaceBook-on (és e-mailben) lehet kérni, hétfőn az első adás alkalmával teszem ki és ott akkor minden más kiderül)
 
Az alábbi linkeket használva tudjátok a rádiót hallgatni. Közzétesszük az összes alternatív linket, hogy mindenki el tudja dönteni, hogy mivel szeretnék hallgatni:
Winamp, iTunes:   http://streaming.virtualpro.hu/tunein/eradio.pls
Windows Media Player: http://streaming.virtualpro.hu/tunein/eradio.asx
Real Player:   http://streaming.virtualpro.hu/tunein/eradio.ram
QuickTime:   http://streaming.virtualpro.hu/tunein/eradio.qtl
 
Amikor nincs élő adás, akkor is egy automatikus DJ gondoskodni fog arról, hogy folyamatosan szóljon zene a rádióban.
 
A legtöbb infót a rádióval kapcsolatban a facebook oldalunkon fogjátok megkapni és ott lehet majd hozzászólni az élő műsorhoz és ott lesz zenét is kérni.
 
Amennyiben sikeres lesz a próbálkozás úgy számítani lehet interjúkra, többek között jómagam (eMaffia) is meg fogok szólalni és kérdezni is lehet tőlem....stb. Nagyon sok érdekes és hasznos műsorra lehet majd számítani. Remélem a szavazat nem adott téves infót és tényleg lesz rá igény.
2016.11.12. 13:12
A napokban megkaptam az EB játék eredményeit, így nincs más hátra, mint az eredményhirdetés. Sajnálatos módon a a verseny ideje alatt teljesen kiment a fejemből a nyeremények mértékének kiírása, így most a kiírásban pótolom ezt.
 
1.helyezett (holtverseny): Kekszemu (nyeremény: 100 arany)
1.helyezett (holtverseny): HUNTörpDoe (nyeremény: 100 arany)
2.helyezett (holtverseny): Don Michael Corleone (nyeremény: 50 arany)
2.helyezett (holtverseny): MrLaci (nyeremény: 50 arany)
3.helyezett: MeyerLansky (nyeremény: 25 arany)
 
Gratulálok a nyerteseknek. Szép volt magyar csapat ;)
2016.07.16. 09:41
A 2016.06.20.-án eszközölt változtatásokra érkezett visszajelzések alapján a skillek árazását kénytelen voltam kicsit átgondolni. Ennek eredeményeképpen a rendszer sávos alapú lett, mely sávokat a vásárolt (CSAK A VÁSÁROLT) pontok határozzák meg.
 
További részletek és a változás az alábbi linken érhetők el:
2016.06.27. 17:47
Oldalak: / 17