Az alább látható időpontok között az eMaffia Staff a határon túlon fog tartózkodni korlátozott internet hozzáféréssel. A játék ezen időpontok között sem marad felügyelet nélkül, de tény és való, hogy egy-két dolog le fog lassulni. Tehát a részletek:

Távollét ideje: 2015-07-25 és 2015-08-02 között

Ezen időpontok között akadozni fog a megrendelt arany jóváírás. Éppen ezért, akinek gyorsan kell az arany, az jobban jár ha addig SMS-ben rendel. Várható csúszások a jóváírásban 48 óra, az SMS rendelés jóváírása továbbra is azonnal történik.
Adakozni fog az üzenetek és a helpdesk kérdések megválaszolása is. Távollétem alatt lesz, aki megválaszolja ezeket a kérdéseket, de ha olyat kérdeztek, amihez fér hozzá, vagy nem tudja megválaszolni, akkor szintén kb. 48 órás csúszással kell számolni a válaszig. Ha gyorsan válaszra lenne szükséged, akkor ajánlani tudjuk a chatet, vagy a fórumot, ahol a játékos társak biztosan a segítségetekre lesznek. Ha olyan jellegű a kérdés, amit csak mi tudunk megoldani, akkor pedig a türelmeteket kérjük.
Ezen kívül az egyedi jármű rendelés teljes egészében szünetelni fog. A leadott megrendelések mindegyike megválaszolatlan marad ezen időpontok között. 2015-08-02 naptól kronológiai sorrendben megkezdem a levelek feldolgozását.

Általánosságban igaz, hogy szeretném ezen 1 hét alatt mindenki türelmét kérni a fennakadások miatt.

2015.07.24. 16:09

<< Vissza