A múltban megszaporodott azon panaszok száma, hogy a szerver, azaz a játék néha belassul, nem élezhető és akadozik. Ezen, illetve a hétvégi nem várt kiesés miatt, úgy döntöttem, hogy másik szerverre költöztetem a játékot. Az új szerver a jelenlegi szerver teljesítményének a kétszerese és lényegesen kevesebb szolgáltatást fog a vállán vinni, így várhatóan semmiféle kiesés és akadozás nem jelentkezhet a migrációt követően.
 
Ezen migráció ma 22:30 veszi kezdetét és várhatóan 1 órát fog tartani. Ez azzal jár, hogy pontban 22:30-kor az oldalra nem lehet bejelentkezni a migráció idejére. Aki időzítve szokott támadni, az most próbálja meg a migráció kezdete elé, vagy a migráció utánra tolni az időpontot.
 
Az 1 órás kiesésért mindenkitől elnézést és türelmet kérnék. Igyekezni fogok, minél gyorsabban végezni a teljes migrálással, hogy a játék zavartalanul folytatódhasson tovább.
 
SZERK.: 22:48 - Az átállás sikeresen befejeződött. Ha bárki bármilyen hibát, vagy problémát tapasztal (ami eddig jó volt, de most valamiért nem megy), az kérem jelezze felém. További jó játékot mindenkinek.

2016.03.22. 08:43

<< Vissza