19/6-os szabályzat a mai naptól visszamenőleg is az alábbiak szerint módosul:
"Tilos a játékosoknak családot váltani annak érdekében, hogy egy támadás erejéig erősítsenek egy másik családot, vagy ezzel növeljék a támadások sikerességét, majd pedig visszalépjenek a régi családjukba. Ezen szabályzat nem vonatkozik azokra a család váltásokra, aminek a hossza meghaladja a 2 hónapot, vagy a család váltás nem eredményezett bizonyítható haszon és/vagy támadó erő szerzést. Minden egyéb esetben, az átlépés, azonnali tiltás von maga utána, mely tiltás a családot váltó játékosra és a befogadó család donjaira terjed ki.
A 2 hónapot meg nem haladó család váltások esetményben a kárt szenvedett család, vagy játékos feladata azt bizonyítani, hogy a család váltás ellenük irányult. Amennyiben nincs bizonyítható káresemény, úgy a család váltás nem minősül szabályszegésnek."

Vagyis a mai naptól nem minősül szabály szegésnek az olyan 2 hónapot meg nem haladó család váltás, majd visszalépés a régi családba, aminél nincs bizonyítható káresemény egy másik család, vagy játékos sérelmére. A káresemény bizonyítása minden esetben a kárt szenvedett fél feladata.

2015.12.22. 07:58

<< Vissza