Számos megkeresés érkezik be hozzám, amiben mindenki a póker felől érdeklődik, így hát arra jutottam, hogy közzé teszem azt, amit erről mondani tudok.
 
Mint azt bizonyára, mindenki tudja, a póker játékot nem az eMaffia fejlesztő csapata készíti (kivéve a grafikát), hanem egy külsős cég. A kezdetben aláírt szerződés szerint, április közepére át kellett volna adni a játékot. Ennek a cég sajnos nem tett eleget, hogy miért azt hosszú lenne itt kifejteni. Ezt követően egy újabb ígéretet kaptam arra nézve, hogy mikorra lesz bevezethető a póker. Sajnos ezen ígéret sem teljesült maradéktalanul, így felbontottam a szerződést a fejlesztő céggel. Viszont ettől függetlenül a póker játékra szükségünk volt, így egy újabb megállapodás keretein belül sikerült végre egy szeptember végi időpontot kicsikarni a cégből.
Tehát a mi legnagyobb sajnálatunkra, szeptember végéig várni kell a póker bevezetésével. Viszont annyit azért elmondhatok, hogy jó munkához idő kell, tehát reméljük, hogy az eredmény mindenkit kárpótolni fog. Én nagyon bízom benne.
 
Ezen felül a tudomásomra jutott egy olyan hír, miszerint az eMaffia bezárja kapuit. Nem tudom, hogy ki volt ennek a rém hírnek a szülő atyja, de egy dolog biztos: ILYENRŐL SZÓ SINCS! Meg se fordult a fejünkben ilyen, vagy ehhez hasonló gondolat.
 
Akár hiszitek, akár nem... a háttérben nagyon komoly fejlesztések folynak, amik remélhetőleg hamarosan napvilágot látnak majd, és itt most nem a pókerra gondolok. Az nem a háttérben folyik, hiszen arról mindenki tud. Ha be szeretnénk zárni a játékot, akkor nem foglalkoznánk annak fejlesztésével.
 
Nagyon megköszönném, legyen is bárki a hír kitalálója, ha nem terjesztene semmiféle hülyeséget a játékon belül. Továbbá örülnék neki, hogyha ne hinné el senki az ilyesfajta híreket mindaddig, amíg azt nem tőlünk hallja.
 
Mi mindent megteszünk azért, hogy ez a játék még nagyon hosszú ideig talpon tudjon maradni. Nem szeretnék elkiabálni ugyan semmit, de egyelőre nagyon pozitívnak látom a jövőt, ha lassan is, de egy folyamatos növekedésben van az eMaffia és amíg ez így van, addig ígéretünknek megfelelően, nem hagyjuk magára az eMaffia közösségét.

2014.08.21. 13:22

<< Vissza