Gondolom sokaknak feltűnt, hogy a napokban közvélemény kutatást tartottunk a küzdelem átalakítással kapcsolatban. Sajnálom, hogy sokan nem adták le a voksukat, viszont az eredmény így is magáért beszélt.

Bár látszólag több volt az igennel történő szavazás, ami a változtatás bevezetését eredményezné, de kénytelen volt az eredmény mélyére is beásni, ami egészen meglepő eredménnyel szolgált.

Az igennel szavazók nagy része, kezdő, vagy kis szintű játékos volt. Ezt leginkább azzal tudnám magyarázni, hogy számukra a plusz skill vásárlása még elérhetetlen mértékű, így határozottan támogatták az ötletet (nekik üzenem, hogy kicsit magasabb szinten, már könnyebb lesz az élet). Az igennel szavazók másik fele magasabb szintű játékosok voltak, akik szinte mind rendelkeztek jó néhány plusz skill ponttal. Ennek fényében az Ő szavazatukat nem teljesen értem, hiszen a változtatás őket amúgy sem érintette volna.

Továbbá az is meglepetés volt számunkra, hogy a nemmel szavazók többsége nem rendelkezett kimagaslóan sok plusz ponttal. Viszont tőlük szinte kivétel nélkül érkezett egyesével egy email-ben, vagy levélben történő megkeresés, amiben kifejtették a véleményüket, miszerint abszolút nem támogatják a változtatást. Sokan pedig fórumot ragadtak és ott írták meg a véleményüket. Szintén egy tanulságos olvasmány volt számunkra, javaslom mindenkinek végig olvasni az alábbi linken: http://forum.emaffia.hu/viewtopic.php?f=10&t=1554

Így hát az eredmény egyértelműen az, hogy a változtatás nem kerül bevezetésre. Vagy legalábbis ebben a formában egészen biztos, hogy nem. Arra azonban rávilágított a szavazás, hogy egy picit meg kell segíteni a kezdő játékosokat, akiknek csak arany vásárlása mellett van lehetőségük kiemelkedni a tömegből. Ezen mindenképpen változtatni fogunk valamilyen módon. Hogy pontosan hogyan, azt még nem tudjuk, ha valakinek van ötlete, azt szívesen vennénk a fórumon.

2014.02.28. 16:46

<< Vissza