Kedves Játékosok!
 
Sajnálatos módon egy készülőbe lévő fejlesztés automatizáló scriptje elszabadult az éles rendszeren, ami egy véletlen hiba folytán került csak be a környezetbe. Az automatizált script véletlenszerű támadásokat indított, vagy indíthatott a játékosok ellen. Sajnos arról semmilyen infórmációnk - mivel még fejlesztés alatt álló dologról van szó és nincs benne monitorozó - hogy hány embert támadott meg tévesen, ha egyáltalán támadott.
 
A kellemetlenségekért elnézést kérünk minden érintettől. Akit a támadás miatt anyagi kár ért (kézben tartott pénz), az kérem jelentkezzen és minden további nélkül kártérítjük az okozott kárt.
 
A scriptet eltávolítottuk az éles környezetből, így az a továbbiakban kárt nem tud okozni.
 
További kellemes játékot.
 
Szerk.: Többen kérdezték, hogy honnan lehetett annyi skillje és támadási statiszikája, ha nem is volt játékos. A válasz egyszerű. Annak idején, amikor ez a karakter készült, akkor többen poénnak látták támadni a játékost 1-es szinten is, így adtunk neki annyi skillt, hogy ne tudja soha senki beverni. Tehát ezt kézzel mi intéztük, így többszöri sikertelen támadás után 2x meggondolta a játékos, szeretne még többet veszíteni, vagy sem. Ezzel leszoktak a támadásáról, de a statisztika megmaradt.
Mi karakter támadásra soha nem használtuk és soha nem használta egyetlen staff tag sem, tehát nem növeltük a statiszikáját biztosra menő támadásokkal. Mi célunk lett volna ezzel és legfőképpen kinek és mit tudtunk volna ezzel bizonyítani?
A script teszteléséhez viszont kapóra jött a mostanában amúgy nem használt karakter, csak sajnos nem az éles rendszerben, hanem a teszt környezetben kellett volna ennek támadásokat indítani.

2015.07.14. 09:50

<< Vissza