A mai napon megjelent a játékban egy eQvíz nevű játékos, ami szúrópróba szerűen ráír játékosokra, vagy beír a chatre, illetve a facebook-ra egy a játékkal kapcsolatos kérdést, vagy szituációt. Minden helyes válasz esetén a válasz adók egy kupon kódot kap. Amennyiben nyilvános felületen jelenik meg a kérdés (facebook, chat), úgy a leggyorsabb kapja a jutalmat.
 
Némelyik kérdés megválaszolásához a súgók és a fórumon található információk alapos ismerete szükséges. Aki úgy érzi, hogy hiányosságai vannak és szeretne kupon kódot, annak még nincs későn átböngészni ezeket.
 
Megkérnék mindenkit, hogy a játékost és minket se keressetek meg azzal, hogy tegyünk fel egy kérdést. A rendszer nem így működik, teljesen véletlenszerűen választ embereket és közlési formát. A rendszer félig automatizált, félig kézzel vezérelt, tehát nem feltétlenül találtok mögötte embert. Az is könnyen előfordulhat, hogy napokig meg sem jelenik. Ez nem jelenti azt, hogy eltűnt, csak a véletlen megjelenésbe az is benne van, hogy napokra eltűnik.

2015.02.24. 13:22

<< Vissza