Az utóbbi időben megnövekedett azon megkeresések száma, amiben arra panaszkodtak a játékosok, hogy feltörték a karakterét. Ezen megkeresések alkalmával mi mindig utána szoktunk nézni a napló fájlokban, hogy valóban érte-e támadás a szervert, vagy a weboldalt, de még egyetlen esetben sem találkoztunk semmi erre utaló nyommal.
 
Viszont hogy ezen megkeresésekre mégis reagáljunk valamit, elérhetővé tettük a játékot biztonságos, vagyis titkosított csatornán keresztül is. Ha ezen keresztül használod a játékot, akkor biztos lehetsz benne, hogy a hálózatod minden forgalma (a játék irányában és vissza) titkosítva kerül továbbításra, így ha esetlegesen valaki lehallgatja az internetes adatforgalmadat, akkor nem tudja ellopni a jelszavad, vagy a karaktered. Persze a megkeresés egyikénél sem volt bizonyítható, hogy így lopták volna el a karaktert, sokkal inkább a játékos adta ki egy nem igazán megbízható embernek a jelszavát, aki ezzel aztán később visszaélt, de soha nem lehet tudni, sőt megéri gondolni a jövőre is.
 
A játék biztonságos elérése: https://www.emaffia.hu
 
Reméljük, hogy ezzel elejét tudjuk az ilyen megkereséseknek, mert mint látjátok, mi mindent megteszünk, hogy a rendszerünket ne tudja támadás érni. Természetesen a jelszavad titokban tartása továbbra is te feladatod és felelősséged, amennyiben azt kiadod valakinek, úgy nem beszélhetünk karakter lopásról, mivel a szabályzat értelmében: "A regisztrációs szabályok elfogadásával kijelented, hogy teljes körű felelősséget vállalsz minden olyan személy tettéért a játékon belül, aki a felhasználói adataiddal belép a játékba. A felelősség másra semmilyen módon át nem hárítható, akkor sem, ha ezek az adatok bármilyen módon illetéktelen kezekbe kerülnek."

2014.10.23. 15:44

<< Vissza