A mai nappal kicsit átalakult az arany vásárlási rendszerünk.

A Prémium menüpont alatt eltűnt a 3 lehetséges opció (SMS, PayPal, Banki átutalás). Ehelyett egy Arany vásárlás menüpont jelent meg. Ezen menüpont alatt találod meg mind a 3 vásárlási formát.

A menüpontba érkezve, először meg kell adnod a számlázási adataid: számlázási név és cím. Amikor ezt megadtad, az átkerül jóváhagyásra vár állapotba. Ezt egy adminisztrátor kézzel jóváhagyja és amíg ez nem változik, addig bármikor tudsz aranyat venni.

- Az SMS rendszere nem változott semmit, ott minden a régi.

- A PayPal rendszere annyit változott, hogy a sikeres rendelés esetén az arany mennyiség azonnal  jóváíródik. A rendeléstől a jóváírásig tesztjeink szerint maximum 5 perc, de legtöbbször 10-15mp-n belül jóváírja a rendszer.

- A bank kártyás verzió semmit nem változott MÉG. Hamarosan az is át fog változni egy olyan rendszerre, ahol a megrendelt arany mennyisége azonnal jóváírodik. A félértések elkerülése végett... A bankkártyás rendelés a szokott űrlap kitöltéssel kezdődik függetlenül attól, hogy a számlázási címet már megadtátok. Ez így is marad, amíg az a rendszer is át nem alakul.

Mindenkinek azt javasoljuk, hogy aki rendszeresen vásárol aranyat, vagy a közeljövőben tervezi az arany vásárlást, az minél előbb töltse ki a számlázási adatokat, hogy a jóváhagyások csúszása miatt nehogy megkéssen az arany rendeléssel.

2015.09.16. 15:54

<< Vissza