Kedves Játékosok!

A régóta ígért póker játékot 2014. tavaszára szeretnénk bevezetni. Ehhez hozzávetőleg még további 700 óra fejlesztési idő szükséges, azonban elfoglaltságunk végett kénytelenek voltunk egy külsős Céget felkérni arra, hogy a póker fejlesztését fejezzék be. Ennek megközelítőleges ára 700.000 Ft + ÁFA.
Ez az összeg körülbelül 3 éves marketing költségvetése a játéknak, mely magában foglalja példálul a google-reklám kampányt, bannerek kihelyezését, illetve egyéb toborzási stratégiákat is. Hogy a játéktábor ezen időszak alatt a póker fejlesztése miatt ne stagnáljon, és körülbelül megmaradhasson ez az összeg a játékostábor növelésére, segítségeteket szeretnénk kérni.
 
Nem azt kérjük Tőletek, hogy segítsetek olcsóbb fejlesztő-csapatot keresni. Mi már megtaláltuk. Ez az ár, igen jutányosnak mondható.
Arra kérünk Benneteket, aki teheti: járuljon hozzá némi összeggel (kizárólag arany formájában) a póker fejlesztéséhez.
 
Ellenszolgáltatásként annyit tudunk felajánlani, hogy a támogatók nevét közzétesszük a játék oldalán, és a Facebookon, illetve a kiemelt támogatók neve sárga színnel kiemelésre kerül a játék chat falán a póker bevezetésétől számítva fél évig. 

Ki számít kiemelt támogatónak?
Ezt még sajnos mi sem tudjuk, hiszen ilyen kéréssel még sosem fordultunk a játékos-közösségünkhöz, így nem tudjuk, milyen mértékű támogatásokra számíthatunk.
Éppen ezért ennek meghatározása menet közben derül ki. Első tervünk szerint, kiemelt támogatónak számít az, aki legalább 1000 darab arannyal járul hozzá a póker fejlesztéséhez. 
 
Bízunk abban, hogy az összekovácsolódott játékos-közösség közös célként tekint erre a fejlesztésre, és ezáltal számíthatunk a támogatásotokra!

Szíves segítségeteket előre is köszönjük!

2014.01.05. 16:22

<< Vissza