Jövő héten (hétfőn hajnalba) megkezdi az adóhatóság a működését, ami egyelőre még csak teszt fázisban működik. Ez nem jelenti azt, hogy a kiszabott adókat nem kell megfizetni, csak még előfordulhat hangolás és igazítás a rendszer működésében, illetve a mértékek megállapításában. Meglátjuk, hogy a most beállított értékek mennyire felelnek meg az elvárásoknak.
 
Kérek mindenkit, hogy vasárnap éjfélig mindenképpen olvassa át az Adóhatóság súgóját és ha valamit nem ért, akkor inkább kérdezzen, mint hogy félre értelmezze. No persze ez nem jelenti azt, hogy minden olvasás nélkül hozzánk kell fordulni minden kérdéssel, ami a menüpont megjelenése alapján nem világos. Minden olyan megkeresést, ami a súgóban le van írva, megválaszolatlanul figyelmen kívül fogunk hagyni. Továbbá azon megkeresésekkel sem fogunk foglalkozni, aminek a lényege, hogy magyarázzuk el az adóhatóság működését. Ott van a súgóban, mindenki megtalálja, amit arról tudni érdemes. A többit pedig majd az idő megválaszolja.
 
FONTOS! Az adóhatóság súgóját a szokott helyen a menüpont képének jobb felső sarkában található ? ikonra kattintva éritek el. Kérek mindenkit, hogy ezzel kezdje a menüpont vizsgálatát.
 
Nem titkolt szándékunk ezzel a módosítással a jelenleg is burjánzó elvagyonosodás ellen fellépni. Ha sikerrel járunk, akkor a továbbiakban újabb pénz termelő bűnözések és fejlesztések várhatók, amiket eddig az elvagyonosodás miatt nem tudtunk bevezetni.

2014.09.25. 15:48

<< Vissza